POLDEK

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Pilotów 3

Najlepszy instruktor Pawe Zawadzki (1) Witam zdałam egzamin za drugim razem i jest to zasługa instruktora Pawła... Wanda Czarnowska Instruktor Pan Paweł Zawadzki poprostu najlepszy (1) Instruktor Paweł Zawadzki jest najlepszy i ma najwięcej osób zdających na... Ulcia :) (1) Bardzo serdecznie polecam wszystkim ten ośrodek a szczególnie instruktora... Emilia Kurkis
Moja ocena :) (1) Zajęcia praktyczne z panem Piotrem Jereczkiem to czysta profeska w połączeniu... Mikołaj dziękuję:) (1) Tak więc doszło do tego, że po długich zmaganiach zdałam egzamin na kat. B za... Magda SUPER (1) Zajecia teoretyczne i praktyczne mialem z panem Markiem R.. Swietny... kursant Zdałem za pierwszym razem Kat A (1) witam chciałem podziekowac Panu Markowi za przygotowanie i szybkią nauke... Piachu Podziekowania dla Pana Pawła (1) witam chciałem podziekowac Panu Pawłowi za 3 dodatkowe godziny jazd przed... Piotr Piask Szkoła godna polecenia (1) Mój kursy robiłam w dwóch różnych szkołach. Jednak Poldek jest najlepszy. Mam... Monika kompetencja i uczciwe podejście do kursantów :) (1) Skończyłam kurs już jakiś czas temu, zdałam egzamin w I terminie :) Teraz... gosia olechnowicz Godne polecenia (1) Witam! Kurs odbywałem w innej szkole jazdy, ale 3 dni przed egzaminem... Tomasz Marcinkowski Udalo sie :) :) :) (1) Witam, chcialbym bardzo podziekowac i goraco polecic najlepszego i... Janiol Serdecznie Polecam (1) Bardzo profesjonalne podejście do szkoleń kadry instruktorskiej oraz obsługi... Bogdan Polecam!!! W pełni profesjonalne podejście do kursanta i znakomici fachowcy:) (1) W pełni potwierdzam opinie moich poprzedników. Szkoła jest świetna, a jej... Agnieszka Dembicka tak!! (1) Zdałam za 2 razem, wszystko dzięki panu Józefowi! Najlepszy instruktor aga Jest DDDDDDDDDDDD (1) Wielkie podziękowania dla Piotra Trześniowskiego za rewelacyjne i skuteczne... Jesioł Martyna - opinia (1) Ja również jeździłam w POLDKU z Piotrkiem Jereczkiem, któremu bardzo dziękuję... Martyna dobry kierowca to... (1) Może nie jestem przykładem najszczęśliwiej zdającej osoby, ponieważ zdałam... Ela Zdałem !! (1) Chciałem podziękowac Panu Józefowi za świetne przygotowanie mnie do egzaminu... Zbigniew super ośrodek (1) Bardzo się cieszę ,że w końcu udało mi się zdać ten egzamin ,co prawda... Michał