POLDEK

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Pilotów 3

Zadowolona (1) Od dzisiaj jestem szczęśliwym nabywcą prawa jazdy, wielkie podziękowania dla... Aleksandra Kowalewska Polecam Pana Pawła Zawadzkiego (1) Właśnie wróciłam z egzaminu - musze przyznać się, że oblałam. Byłam bardzo... Ada Najlepszy instruktor Paweł Zawadzki (1) Polecam wszystkim tego instruktora, naprawdę świetny fachowiec. Opanowany,... Łukasz
polecam:) kolejny zadowolony:) (1) Witam niedawno zdałem pozytywnie egazmin państwowy na kat. B niestety po... Damian Rogalewski Ośrodek godny polecenia! (1) Zajęcia teoretyczne prowadzone byly bardzo konkretnie.Pan Marek skupial sie... Aleksandra H. Piątka z malutkim minusem (1) 1. Obsługa - Panie w sekretariacie bardzo miłe i pomocne. 2. Wykłady - Pan... Tomasz Jusza krystian - opinia (1) zdecydowanie polecam! szczegolne pozdrowienia dla Pawła Zawadzkiego i... krystian Polecam gorąco! (1) P. Pawła Zawadzkiego polecił mi kolega i już po pierwszej godzinie byłam... Asia Podziękowania dla Piotra Jereczka :) (1) W sumie polecano mi innego instruktora i przypadkiem trafiłam na jazdy do... Sylwia Polecam. Szczególnie dla tych, co mają problem z "rękawem" (1) Jestem już posiadaczką prawa jazdy i to dzięki jazdom z Poldkiem! Magda Pozytywnie (1) Przebieg kursu okreslam bardzo pozytywnie. Jezeli ktos umie sluchac to na... Zadowolony Kursant :) Podziekowania Dla Piotra ! (1) Zacząłem kurs dość dawno bo 28 lutego. Wykłady teoretyczne w dobrej... Rysiek M. udało się ! ;D (1) Bardzo polecam Pana Piotra Jereczka! Dzięki niemu zdałam za 2 razem i już... Agata Wasilewska Instruktor Paweł Zawadzki - najlepszy instruktor!! (1) Zdałam!!A to wszystko dzięki Panu Pawłowi: cudowny człowiek, super... Ilona Hałas POZDRO DLA PANA PIOTRA od C (1) wszystko ok Instruktor Pan PIOTR uczył mnie na kat. C i tak mnie nauczył ze... Jaca Gorąco polecam (1) B serdecznie i goraco polecam p. Piotra Jareczka dzięki któremu wreszcie... Gosia Polecam POLDKA i instruktora Pawła Zawadzkiego (1) Kurs na prawo jazdy odbyłam w jednym z ośrodków na Przymorzu. Instruktor... Marzena Najlepszy instruktor Paweł Zawadzki (1) Witam zdałam egzamin za drugim razem i jest to zasługa instruktora Pawła... Wanda Czarnowska Najlepszy instruktor Pawe Zawadzki (1) Witam zdałam egzamin za drugim razem i jest to zasługa instruktora Pawła... Wanda Czarnowska Instruktor Pan Paweł Zawadzki poprostu najlepszy (1) Instruktor Paweł Zawadzki jest najlepszy i ma najwięcej osób zdających na... Ulcia