POLDEK

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Pilotów 3

p.Janek - rewelacja ! (1) Miałam przyjemność jezdzić z Panem Jankiem. I zgodze się z poprzednimi... Sylwia :D Poldek Rulez :] (1) Zajefajne kursy teorii. Wykładowca wymiata ;] Zajefajny instruktor ;] Pozdro... Zubu. ;] POLDEK JEST OK!! (1) POZDROWIENIA DLA PANA PIOTRA I MARKA!19 MAJA ZDAŁEM ZA PIERWSZYM RAZEM... Marcin Łuksza
C+E TYLKO DZIĘKI PANU MARKOWI!! (1) Serdeczme podziękowania dla Pana Marka Romanowicza, który doskonale... Ostrowski SAME SUPERLATYWY :) (1) Pan Janusz Opiela to chyba najfajniejszy instruktor jaki się może komuś... Ania Profesjonalnie (1) Polecam Wszystkim ten ośrodek. Bardzo miła atmosfera, kadra... Lukasz POLECAM!! (1) Ośrodek polećił mi znajomy.Ceny mają atrakcyjne.Szkolenie jest... DAREK S Pan Wojtek - instruktor na piątkę (1) Poldek to świetny ośrodek z świetną kadrą. Miałam przyjemność jeździć z... Ewa SUPER SIĘ JEŹDZI W "POLDKU" !!!!! (1) OSK POLDEK poleciła mi koleżanka, która dopiero po dodatkowych jazdach w tym... Monika Do Dyrekcji OSK Poldek (1) Jestem Państwa kursantką.Moim instruktorem jest p.Wojciech Gałka.Nigdy się... kursantka Super ośrodek z rewelacyjnym instruktorem (1) Na wykładach nie da się nudzić, wykładowca prowadzi lekcje z humorem i to mu... Marek K Polecam (1) Panie Wojtku dziękuję za Pana spokój, cierpliwość i serdecznie. Wiem, że nie... kaja Podziękowania dla instruktora (1) Miałam przyjemność jeździć z Panem Januszem Opielą i zgadzam się z opinią... Kinga POLECAM!! Zdałem za 1 razem :) (1) Pan Janek jest z*******y :) Nauczył mnie tego co było potrzebne. Wyjasnil... Marcin pan Marek - rewelka!! (1) Wczoraj zdałem egzamin na kat. "D" i to TYLKO dzięki p.Markowi!! jestem... malecki Byłam zadowolona...po egzaminie mi minęło:) (2) Trudno ocenic mi wyposażenie ośrodka (w innych nie byłam) Instruktor b.miły... niezbyt zadowolona kursantka SUPERRR (1) Serdeczne podziekowania dla Pana Tadeusza. P. Wedlug mnie jest swietnym... mala Supciooooooo !!! (1) Pan Janek Opiela ... Człowiek kulturalny , zadbany , mądry i dowcipny. Zna... Kudłaty Rewelacja:) (1) Szczególne podziękowania dla Pana Janusza Opieli za profesjonalne podejście... natashka Pan Janusz jest najlepszy :) (1) Jak instruktor to tylko Pan Janusz Opiela ;D super gość :) doskonale... Czarnulka