Pole słoneczników w woj. pomorskim lub w woj. sąsiednim

Czy ktoś z Państwa wie gdzie w woj. pomorskim (lub w województwie sąsiednim) można znaleźć pole słoneczników na sesję fotograficzną?

Z góry dziękuję za informację i serdecznie pozdrawiam! :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Myślisz że u nas dobry klimat na uprawę? Nie kojarze. W ogrodkach widuje tylko. Pól nie ma. Prędzej na Śląsku. Najlepiej do Toscani jedź póki jeszcze keine grenzen. Sztuka wymaga pewnych nakładów.

Edit. A sorry. Znowu "nie wiem ale się wypowiem" zrobilem. Google gada że jest coś w miejscowości Sadki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Też się nie znam, zatem się wypowiem :)
Sadki znane kiedyś były (może nadal są?) z przetwórstwa owocowo-warzywnego. Coś jak Kotlin, Winiary, Pudliszki czy Dwikozy. Nie mam żadnych skojarzeń Sadek akurat ze słonecznikiem.
Z drugiej strony - sporo jeździłem po kraju i regionie ale nigdy, ani razu, nie widziałem jakiegoś większego pola słonecznika. A akurat tą uprawę trudno byłoby przeoczyć.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na Ukrainie są wielkie, piękne pola ze slonecznikami. Kierunek Lwów i na południe Slonecznikami Ukraina stoi, zwłaszcza w zachodnio południowej swojej części.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jesteś w stanie podać dokładna lokalizacje ktoregos z tych miejsc?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Czy jesteście tu, ateiści-rodzice? Pomóżcie. (4 odpowiedzi)

Jak tłumaczycie dzieciom, czym są Święta? Jak tłumaczycie, czym jest śmierć? A nadzieja, a sens...

Domki letniskowe w dobrej cenie (19 odpowiedzi)

Witam. Już się rozglądam za miejscem na przyszłe wakacje i na myśli mamk jakieś fajne i duże...

Gadżety reklamowe (30 odpowiedzi)

Gdzie w Gdańsku można kupić gadżety reklamowe? Jest jakaś hurtownia?