Polećcie body wyszczuplające :-)

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Czy któraś z Was może podpowiedzieć jakie body wyszczuplające warto kupić? Niedawno kupiłam na allegro, podobno super body, ale niestety nie zauważyłam żadnych zmian w figurze po założeniu ich. Dlatego szukam dalej... :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Polećcie body wyszczuplające :-)

Czy ktoś ma jakieś super body wyszczuplajace??? I może polecic?

ja nie mam body (nie udało mi się jeszcze znaleźć z miseczką w moim rozmiarze), ale czasem noszę wyszczuplające majtasy, takie bridget jonesy:) i już miałam różne i drogie i tanie i firmowe i mniej firmowe i całkiem fajne są tescowe. kosztują koło 40zł, na pupie majuą jakby siateczkę (obciskają tylko brzuch i nie robią na pupie 4 pośladków), pod jakąś bluzkę czy sukienkę całkiem polecam

Dzięki, rudziaczku! :-) Myślałam o takich bodach bez miseczek, kończących się pod biustem, ale na ramiączkach. I nie chciałabym z długimi nogawkami.

Kto może doradzic?

Spory wybór body, majtasków wyszczuplających widziałam w KappAhl-u w Madisonie, oczywiście na dziale z bielizną. Co prawda jeszcze tam nie kupowałam, ale przymierzam się do zakupu body wyszczuplającego, takiego pod sukieneczkę.

mam problem z rozmiarem czy takie body ma byc w takim rozmiarze jak nosimy normalnie czy mniejsze?? blagam o odp:)

był tu kiedyś wątek o super wyszczuplającej bieliźnie ale nie mogę go odnaleźć ... i nazwy nie pamiętam. Poszperaj moze w starych wątkach...

Może ktoś pamieta, jak nazywała się ta bielizna??

http://forum.trojmiasto.pl/ARDYSS-bielizna-modelujacawyszczuplajaca-Slyszalyscie-o-tym-t237818,1,160.html

moze to?

i jeszce to;-)
http://forum.trojmiasto.pl/Bielizna-korygujaca-wyszczuplajaca-t267525,1,51.html

Ja polecam Ardyss
:)

Polecam body firmy gatta są super zakrywają boczki i spłaszczają brzuch tylko lepiej zamówić rozmiar mniejsze niz o rozmiar większe żeby lepiej przylegały Polecam też rajstopy bye cellulite firmy gatta i majtki są super bo mam i naprawdę działa !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Naprawdę wierzycie w cuda?
Wiem z autopsji ,to ściema .

Moim zdaniem każde body nieco wyszczupla ponieważ wysmukla ciało. Ja na przykład mam takie, i lubię je nosić pod sukienkę ponieważ w ogóle się nie odznacza. Te typowo wyszczuplające zazwyczaj są grubsze, więc czasem bardzo wyraźnie je widać, szczególnie latem pod cinkim ubraniem.

A jak w takim body radzicie sobie w toalecie? Też zastanawiam się nad zakupem, ale to mnie powstrzymuje.

W przypadku takiej bielizny ważne jest odpowiednie dobranie rozmiaru. Może lepiej postawić na sklep specjalizujący się w sprzedaży tego typu bielizny? Jeśli nie wiesz, gdzie szukać, to zerknij do tego poradnika: http://hotmoney.pl/ile-kosztuje-odziez-wyszczuplajaca-gdzie-mozna-kupic-odziez-wyszczuplajaca/ . Sprawdź, gdzie można kupić odzież wyszczuplającą.

Inne tematy z forum

poszukiwany dobry ortopeda (21 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

Przeprowadzka- jaka firma? (42 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (39 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...