Polećcie body wyszczuplające :-)

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Czy któraś z Was może podpowiedzieć jakie body wyszczuplające warto kupić? Niedawno kupiłam na allegro, podobno super body, ale niestety nie zauważyłam żadnych zmian w figurze po założeniu ich. Dlatego szukam dalej... :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Polećcie body wyszczuplające :-)

Czy ktoś ma jakieś super body wyszczuplajace??? I może polecic?

ja nie mam body (nie udało mi się jeszcze znaleźć z miseczką w moim rozmiarze), ale czasem noszę wyszczuplające majtasy, takie bridget jonesy:) i już miałam różne i drogie i tanie i firmowe i mniej firmowe i całkiem fajne są tescowe. kosztują koło 40zł, na pupie majuą jakby siateczkę (obciskają tylko brzuch i nie robią na pupie 4 pośladków), pod jakąś bluzkę czy sukienkę całkiem polecam

Dzięki, rudziaczku! :-) Myślałam o takich bodach bez miseczek, kończących się pod biustem, ale na ramiączkach. I nie chciałabym z długimi nogawkami.

Kto może doradzic?

Spory wybór body, majtasków wyszczuplających widziałam w KappAhl-u w Madisonie, oczywiście na dziale z bielizną. Co prawda jeszcze tam nie kupowałam, ale przymierzam się do zakupu body wyszczuplającego, takiego pod sukieneczkę.

mam problem z rozmiarem czy takie body ma byc w takim rozmiarze jak nosimy normalnie czy mniejsze?? blagam o odp:)

był tu kiedyś wątek o super wyszczuplającej bieliźnie ale nie mogę go odnaleźć ... i nazwy nie pamiętam. Poszperaj moze w starych wątkach...

Może ktoś pamieta, jak nazywała się ta bielizna??

http://forum.trojmiasto.pl/ARDYSS-bielizna-modelujacawyszczuplajaca-Slyszalyscie-o-tym-t237818,1,160.html

moze to?

i jeszce to;-)
http://forum.trojmiasto.pl/Bielizna-korygujaca-wyszczuplajaca-t267525,1,51.html

Ja polecam Ardyss
:)

Polecam body firmy gatta są super zakrywają boczki i spłaszczają brzuch tylko lepiej zamówić rozmiar mniejsze niz o rozmiar większe żeby lepiej przylegały Polecam też rajstopy bye cellulite firmy gatta i majtki są super bo mam i naprawdę działa !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Naprawdę wierzycie w cuda?
Wiem z autopsji ,to ściema .

Moim zdaniem każde body nieco wyszczupla ponieważ wysmukla ciało. Ja na przykład mam takie, i lubię je nosić pod sukienkę ponieważ w ogóle się nie odznacza. Te typowo wyszczuplające zazwyczaj są grubsze, więc czasem bardzo wyraźnie je widać, szczególnie latem pod cinkim ubraniem.

A jak w takim body radzicie sobie w toalecie? Też zastanawiam się nad zakupem, ale to mnie powstrzymuje.

W przypadku takiej bielizny ważne jest odpowiednie dobranie rozmiaru. Może lepiej postawić na sklep specjalizujący się w sprzedaży tego typu bielizny? Jeśli nie wiesz, gdzie szukać, to zerknij do tego poradnika: http://hotmoney.pl/ile-kosztuje-odziez-wyszczuplajaca-gdzie-mozna-kupic-odziez-wyszczuplajaca/ . Sprawdź, gdzie można kupić odzież wyszczuplającą.

Inne tematy z forum

jakie kwiaty na balkon/ganek? (7 odpowiedzi)

Mam ogromny problem z dopasowaniem kwiatow w donice na balkon i ganek domu, poniewaz oba sa od...

niepracujaca zona, czy to zle? (142 odpowiedzi)

Na rodzinnym niedzielnym obiadku bylo dzis nawet milo ale pol zartem, pol serio ktos zrobil...

pierwsza randka (15 odpowiedzi)

Witajcie.Umówiłam sie na sobote na pierwsza randke z super facetem, strasznie mi na nim...