Cyrk IX kadencji uważam za otwarty (5) Sprawa "żeńskich końcówek" będzie tematem najbliższego posiedzenia Prezydium... sa∂yl Jarosław kandydatem na Prezydenta RP ? (3) Bynajmniej nie chodzi o tego Jarosława, tylko o "wybitnego artystę i... jaq Napisałem kilka lat temu że zabija nawet Prezydenta. (2) Kilka lat temu pisałem o mafi z Gdyni powiązanej układami z budzetowka. To... M.D.
Gdzie oni są? (5) Co się stało? Zniknęły z forum po wyborach wyraziste persony. Etaty się... jaq Polszczyzna (4) Drodzy redaktorzy trojmiasto.pl i inni... W języku polskim nie ma zwrotu... Gdańszczanka Polacy (2) Nie oglądajcie telewizji, czytajcie książki... Zastanówcie się kto sprzedał... WolnaPolska Dwa tysiące pięćset plus (19) Szwajcarzy w referendum wypowiedzieli się przeciwko programowi 2500+. 2500... Skydiver Kaczyński : w Polsce co drugi mężczyzna jest mizernym pijaczyną (1) O tym jak bardzo bolszewizm gardzi Polakami, Polacy mieli okazje przekonać... Skydiver Zabójstwo prezydenta (1) Za zabójstwo Prezydenta Gdańska odpowiadają Ci sami ludzie którzy od ponad... M.D. Polegaj jak na Zawiszy. (11) Facet na codzień chodzący w czapce Legionistow Pilsudskiego, z orzelkiem w... PiS zmienia wyniki wyborów w Polsce (26) Partia PiS przegrała wybory do Senatu. Ponieważ nie udało się jej skorumpować... Skydiver POKO zmienia wyniki wyborów w Polsce (3) W trosce o najwyższą jakość demokracji w Polsce, przedstawiciele POKO... sa∂yl Kawał Dudy (1) No więc tak, zimą to chyba było, jak jechali saniami ten no... Amerykanin,... jaq Zakazać menstruacji ! (1) W neo-bolszewickiej Drugiej Peerel edukacja seksualna będzie zakazana. Teraz... Skydiver Jest dobrze :) (24) No to pięknie pozamiatane. I co na to jackuku i sklejko-dykta powiedzą? smakosz kaszanki Czemu (1) Czemu prawo w sopocie jest inne? Tomasz PiS : Polacy będą w Polsce piętnowani (3) Jak sobie strzelić w stopę tuż przed wyborami ? Otoz tak jak Jaroslaw... Skydiver Wiem, bo czytam GW i oglądam TVN (22) Adamowicz był czysty jak łza, tak jak i Adamowiczowa, która w dodatku jest... smakosz kaszanki Kaczyński i pistolecik (1) Bolszewicki przywódca, Towarzysz Kaczyński porusza(ł) się po Sejmie z... Skydiver Partyjne sutenerstwo (1) Ta Partia dorobiła się już własnych alfonsów, zupełnie jak w Sycylii.... Skydiver