Szambo jako waluta (3) Popłynęło szambo z Warszawy do Gdańska, a teraz Gdańsk zrewanżował się... łowca absurdów Polska śmieje się z PIS : Pani Zwiercan (1) Do Sejmu z PIS kandyduje Pani Zwiercan. Jest to Pani, która głosowała za... Skydiver Polska śmieje się z PiS : Patryś Jaki załatwił (1) https://images91.fotosik.pl/260/e25dd4ab7d9acd31gen.jpg Rząd PiS załatwił ?... Skydiver
Nowe 27:1. PIS odnotowuje "kolejny sukces" (7) "Senator Jan Filip Libicki ironicznie podsumował nowelizację (ustawy o IPN).... jaq zagadka, jakie to zwierzę? (2) ...jest absolutną gwiazdą i numerem jeden Internetu. Nie ma, nie było i... JaQrde nie qmam Czy na pewno wiemy na kogo zagłosować w wwyborach...? (1) Może warto wyjaśnić Polakom skąd partie pozyskują pieniądze na tak... Mądra Polska Państwo PiS to Deweloperski Raj dla swoich (2) Pan Banaś dostał kamienice od AKowca. Wyremontował ja za pieniądze Państwa... Skydiver Ministerstwo Hejtu (28) Tekturowa Republika PiS powoli odchodzi w niebyt. To państwo będzie... Skydiver PiS to obciach (39) Pierwszy sekretarz Partii, towarzysz Kaczyński tak mówi o panu legutko,... Skydiver Kto nie lubi mieszkańców Żuław ? (4) Kto nie lubi mieszkańców Żuław ? Każda okazja do tworzenia podziałów między... Skydiver Ile razy słyszeliście, że Gdańsk to "mała Sycylia"? (1) Pamiętacie na pewno medialne doniesienia o licznych rachunkach bankowych śp.... smakosz kaszanki Robią nam katolicki kraj (1) Kaczorek mówqi o tym ,ze tylko katolik jest prawdziwym Polakiem . I kto... borys godunow w kawiarniach można sobie w Gazecie Wyborczej poczytać teksty o tym, jak to znicze zapalone ku czci ofiar Katynia czy jeżdżące (2) Przez dziesięć dni w wyniku awarii superdrogiej oczyszczalni Czajka co... JaQku Naprawdę Donald? (2) Zabierze wyłudzającym z VATu cwaniakom, a da dzieciom i ich rodzicom? To mi... JaQkuu Co z tym Amber Gold ? (1) Raport komisji ws Amber Gold miał być fajerwerkiem obozu władzy tuż przed... Skydiver PiS- komuniści powiedzą ci w co masz wierzyć (2) PiS-komuna wie, w co człowieku masz wierzyć. Masz wierzyć w to, co chce... Skydiver Odlot PiS-komuny (1) Pisowski funkcjonariusz Gowin: 8 tys. złotych na rękę w miastach to nie są... Skydiver Oto mój apel: (1) Nie dajmy się ogłupić. Tylko Rafał Trzaskowski jest szanowanym politykiem na... mam IQ 33 Polakom najzwyczajniej świecie żyje się o niebo lepiej pod rządami PiS (19) Od 4 lat z kranów płynie 500+, najniższe bezrobocie, najwyższe płace i... Ja Q PiS-komuniści powiedzą ci jak masz żyć. (21) PiS-komuna wie, co jest dla ciebie człowieku najlepsze.Masz żyć tak, jak chce... Skydiver