Nowy rok (3) Znienawidzony Tusku żebyś Ty zniknął z tego świata to byłoby najlepsze... Panie Tusk daj ludziom spokój (3) P Tusk jest Pan kłamcą oszustem skompromitowanym człowiekiem niech Pan da... Polak Fajnopolacy pochowali głowy w piasek (18) Demokracja poszła się czochrać i co wy na to ? Maska spadła z Uśmiechniętj... łowca absurdów
Fajnopolacy chcą popolemizować ? Proszę bardzo, jestem do usług (3) Kiedyś popularne było przewidywanie powtórki Budapesztu w Warszawie, teraz,... łowca absurdów Czy ktoś ma dowody ? (4) Na aresztowanie w stanie wojennym łowcy absurdów vel Zetjot ? jaq Waloryzacja 2025 (1) Drodzy emeryci i renciści jeżeli Tusk da wam waloryzację 5 czy 10zł to proszę... To co było hasłem, staje się faktem. (5) Pisiarze bardzo nie lubią tego hasła, które w dosadny sposób nazywało, co z... jaq Gdynia - Na kogo głosować? (3) Chciałem głosować na Szczurka ale wszyscy są do niego negatywnie nastawieni... Gunterrier Gotowe spółki (1) Były obietnice, że małe firmy nie będą musiały płacić ZUSu a jednak muszą.... Nie jest wam do śmiechu ? (1) Śmiać mi się chce, gdy zaglądam tu, do - ha, ha, ha - Hydeparku - z jego... łowca absurdów Nawet ćwierć miliona więcej dla każdego odwołanego prezesa. "Ludzie PiS zarobili na wecie prezydenta Dudy ekstra kasę" (1) Były wiceprezes Portu Gdynia Kazimierz Koralewski (radny PiS w Gdańsku) i... Kazimierz Koralewski Jak się czujecie nabici w Tuska? (3) Kwoty wolnej nie będzie. O zamachu na media już się nawet Mentzen śmieje,... ja Czy aborcja powinna być w Polsce zakazana? - debata: prof. Senyszyn vs. pastor Bartosik (4) Spór o aborcję trwa. Czym więc jest aborcja? Zabójstwem czy prawem do wyboru?... Remes Poradnik eko-polityczny (7) W związku z faktem, że władzę przejęli prawdziwi fachowcy, tacy jak Szczerba... łowca absurdów Poznajmy historie ludzi z Wybrzeża pokrzywdzonych przez PIS (2) Nadszedł czas by poznać z nazwiska i imienia ludzi PIS, którzy stali za... jaq Rozliczanie afer PIS i programu Rodzina ( PIS) Na Swoim (1) Gdy ponad rok temu na tym forum, przedstawiałem listę afer PIS i nazwiska... jaq Co byście zmienili w funkcjonowaniu Trójmiasta, gdybyście mogli coś zmienić? (1) Jak wyżej Pogórze Czy Donald Tusk to faszysta? (70) Witam szanownych forumowiczów, rozważam kto jest kto na scenie politycznej.... anty-faszysta Koniec ery Kaczyńskiego i jego świty (7) Podwyżki emerytur i rent to kpina i wstyd chętnie bym oddał to pis w buty Narada ekspertów Antypisu w NBP (4) Narada w siedzibie NBP Ekspert 1 - Leszczyna: Ludzie mają dosyć... Ekspert 2... łowca absurdów