Stracone lata 2015-2023 (4) Po 8 latach rządów partii bolszewickiej Polska wraca na swoją drogę. Polacy... Skydiver Sikorski przyjmuje rocznie 100 tysięcy euro od Emiratów Arabskich (6) Sikorski przyjmuje rocznie 100 tysięcy euro od Emiratów Arabskich, państwa... jarekcda Lista ludzi powiązanych z PIS na państwowych posadach. Część 1 (9) Poniżej publikuję listę "przyjaciół i krewnych tzw królika" , czyli wycinek... jaq
głosujemy - kto wygra wybory 2023 !!! ??? (11) głosujemy - kto wygra wybory 2023 !!! ??? ---== Dajemy + LAJKA + czyli łapkę... AdibA Niedziele handlowe po wyborach (2) Czy jest szansa, że po wyborach w tym roku ktoś przywróci wszystkie niedziele... Opcj. Sondaż (2) Kto za PIS - zielona. Kto za ko, psl, lewica, Konfederacja, Hołownia2050 -... Ankieter Kpiną w Pendolino ! (2) Nie mogę się powstrzymać, więc wrzucam wierszyk z "Dziennika Krzysztofa... zetjot Iwona Wieczorek? (1) Nie wiem nic. Ale Toczka widziałem. K Jak Tusk ustawia wybory parlamentarne. (1) Mam do przekazania ważną wiadomość. Jak się dowiedziałem Donald Tusk ustawia... piotrk1903 Ceny biletów Gdynia (1) Czy ktoś wie, czy prezydent miasta już opublikował rozporządzenie o cenach... Niezadowolona Jak upamiętnić tę ekipę ? (1) Nie można pozwolić by osiągnięcia tej ekipy zostały zapomniane. W związku z... łowca absurdów Kolejny mały podatek dla kochających duże ilości małych podatków (1) Miłościcie nam panujący wciskacze przycisków zgodnie z wolą jedynego... Łowca kaczoidów Poczta Polska (49) Dla tych co narzekają na listonoszy i innych pracowników na Urzędach... Kjopa3 Jodek potasu (6) W rodzinnej miejscowości, prewencyjnie, rozpoczęto gromadzić tabletki z... Karolina Lewica a prawica - jakie są różnice (2) Jakie są różnice między Lewicą a Prawicą. To zupełnie różne podejścia do... Krysko Czy Ukraińcy wrócą do siebie po wojnie (1) Czy Ukraińcy będą chcieli wrócić po skończonej wojnie na Ukrainie do siebie.... Marcinskoczlek Janusz e Kowalscy na swoim. (2) Jak taki geniusz intelektu jak Janusz Kowalski mógłby w normalnych warunkach... jaq Afery PIS (61) Celem przypomnienia faktów i ukazania hipokryzji PIS, kreującej się na... jaq Rodzina PIS na swoim (26) PIS dba o swoich miernych ale wiernych, nie zapomina także o obsadzaniu... jaq Bez cukru (1) Polska wieś na nie bylo wszysto od ziemniaka począwszy.Po cukrze to się... Wor