Ceny energii i paliw a zyski spółek Skarbu Państwa PIS. (3) Zastanawia mnie, czy miernoty pisowskie robią to świadomie, czy panują nad... jaq Wołyń milczenie (1) Czemu portal Trójmiasto jak i inne portale usuwają posty o Wołyniu , dziś... Marsz niepodległości i pedofilia. (6) Znowu powraca temat pedofilii w kościele i przewijają się nazwiska polskich... Mirosław D*nst
Bunt na prawicy - Kaczyński usunięty z rządu (4) Stało się coś czego nikt nie oczekiwałó - niesnaski na prawicy osiągnęły... łowca absurdów Stefan Niesiołowski uniewinniony. (1) Wyrokiem sądu, Stefan Niesiołowski został uniewinniony od zarzucanych mu... jaq Czy w trójmiejskim parku można zbierać chrust? (1) Czytam artykuły na bankier.pl i buisness insider i tam pisza ze PiS wprowadza... hajla Antyaborcyjne furgonetki w Gdyni (40) Widzieliscie że te gnoje znów jeżdzą po ulicach? Jakby zasr*ńcom zależało na... Michał przepowiednie dla Polski (18) ks Klimuszko- Kraj ten oczekuje lata świetności. Jest to obecnie... isztar Sankcje wobec Polski (4) Proputinowcy z PiS zaostrzyli sankcje wobec Polaków. Przy użyciu organu... Skydiver Pytanie: Czy polska polityka zmieniła się od czasu inwazji na Ukrainę? (1) Polskie PiS od początku inwazji okazało się bardzo prounijne. Zastanawiam... syntkemin Jak wygląda polityka w Polsce? (9) Witajcie polscy przyjaciele, jestem Włoszką, która bardzo interesuje się... erzeek Zerowa stawka VAT na żywność? Premier Morawiecki nie pozostawia złudzeń (6) Silne odbicie produkcji przemysłowej w listopadzie. Przełom roku może być... taknie0101 Prezydenci (1) Prezydent USA podróżuje, dostosowuje plany do aktualnych potrzeb, spowodowane... dlaczego mnie to nie dziwi? (9) Brak wyboru źródła informacji o sytuacji na Ukrainie. Jak myślicie komu to... bukowina Wyobrażacie sobie, co by się działo, gdyby rządził Antypis ? (12) "Ludzie, macie więcej szczęścia niż rozumu" chciałoby się zakrzyknąć na całą... łowca absurdów Czy nalezy przyjąć Ukraine do NATO? (7) Być może to jedyne co zatrzyma Putina. Inaczej Ukraine czeka los Białorusi a... As Dezinformacja jako element wojny hybrydowej (9) Pojawiające się w Polsce fałszywe informacje o powodach wysokiej ceny energii... jaq niemcy czy naziści (13) Rozmawiałem z wieloma weteranami II wojny byli członkami ZBOWiD . Okazuje się... karol Jak PiS robi nas w .... (1) Miłośników bandy PIS namawiam by porozmawiali ze swoimi idolami na temat... jaq Radny miasta Gdańska oskarżył polski rząd o nadmierne finansowanie Białorusi (3) Radny miasta Gdańska Piotr Dzik na swoim profilu na Facebooku oskarżył polski... PiotrWolski