Wpadki wizerunkowe władz Gdańska (1) Może ten tekst do kogoś z UM Gdańsk dotrze, a może nie. Czy Was w tym UM Bóg... jaq Jak PiS właśnie przegrał wybory. (12) Neo-PZPRowskiej władzy udało się upokorzyć nauczycieli. Ta głupiutka władza... Skydiver Szok, niemieckie media: Po wizycie von der Leyen w Polsce Timmermans odsunięty od zajmowania się sprawami praworządności (3) Są już pierwsze efekty wizyty Ursuli von der Leyen w Polsce. Według... JaQ
oficjalny program UE (3) Zaznaczam, tutaj jest mowa nie o jakichś tekstach, których przywoływanie stoi... grafik3 Tchórze z PiS okradają Polaków z ich terytorium (6) Dziś posłowie obradowali nad prawem, które ma o obwiązywać w Tekturowym... Skydiver Na co wydać 500 złotych? (81) Juz niedługo dostanę od II PRL pięćset złotych. Te pieniadze są mi do... Skydiver Kłamstwo historyczne PiS w II PRL (12) Partia PiS, czerpie pełnymi garsciami z doświadczeń swojej poprzedniczki... Skydiver Wczoraj przeciw Timmermansowi była Europa Środkowa i Włochy. Za byli Niemcy, Francja i Tusk. (28) Jak się skończyło wiemy - Timmermans nie został nowym szefem KE. Zostanie... smakosz kaszanki PiS to obciach : Program Zero Autostrad (4) Pamiętacie jak podwójnie certyfikowany sądowo kłamca Morawiecki mówił, że za... Skydiver Dlaczego Gdynia angażuje się w brudną politykę? (1) Przeczytałam dziś informację, jakoby Gdynia sponsorowała PIS-owski film Solid... Null Partia do Narodu : "Powołajcie sobie Trybunał Konstytucyjny na uchodźstwie" (10) Najwyższe władze partyjne zwróciły się do Polaków, którzy pozwalają sobie... Skydiver Za tydzień rząd zajmie się projektem obniżającym stawkę PIT z 18 proc. do 17 proc. (2) powiedział we wtorek na konferencji prasowej po posiedzeniu rządu premier... jacQ Właśnie kupiłem bilet, czyli propagandowe ustawki przed wyborami czas zacząć (14) Właśnie kupiłem bilet to będzie hasło Partii w tych wyborach. Przynajmniej... Skydiver W 2014 r. kończy się w Polsce okres tzw. prywatyzacji czyli wyprzedaży polskich przedsiębiorstw zagranicznym nabywcom. (5) Nie dlatego, że zmienia się wiatr historii ale dlatego, że nie ma już czego... smakosz kaszanki Dworczyk a oświadczenie majątkowe. (11) Nie wybierajcie sobie waszych pisowskich mord oswiadczeniami majatkowymi... jaq PiS to partia farbowanych lisów. (1) Towarzyskie odkrycie Wielkiego Dewelopera Jarosława Kaczyńskiego niejaka... Skydiver Ile kosztują Polskę nieudacznicy z PiS (8) Reprezentująca interesy Federacji Rosyjskiej w Polsce Partia Bolszewicka robi... Skydiver Polska zaaprobowała przywrócenie Rosji do Rady Europy (1) 17 maja pan Czaputowicz w Helsinkach wziął udział w Komitecie Ministrów Rady... Skydiver Cywilizacja, technologie, d**ilizm i polityka (100) Szanowni Państwo, Od kilku lat przyjeżdżając nad polskie morze zastanawiam... Turysta sejm polski głosuje za nowelizacją ustawy o kombatantach. (3) 2014/01/24 - sejm polski głosuje za nowelizacją ustawy o kombatantach. Nowela... smakosz kaszanki