Najlepsza szkoła nauki jazdy (1) Bardzo miła obsługa, dbałość o zadowolenie klientów. Polecam instruktora... Monika Polecam Pana Krzysztofa (1) Zdecydowanie najlepszy instruktor z jakim udało mi się współpracować.... Zadowolona Kursantka Dziękuję Panie Andzieju! (1) Miałam przyjemność jeździć z Panem Andrzejem przez 5 godzin na kilka dni... Ania:)
Bardzo dobry ośrodek (1) Polecam każdemu ten ośrodek. Bardzo dobre przygotowanie zarówno teoretyczne,... Piotr Zadowolona kursantka (1) Czas trwania mojego kursu też był u mnie długi ale nie mogłam częściej... Iwona Osobiście bardzo się zawiodłam, nie polecam (1) Pierwszą istotną sprawą, która sprawiła, że baaaardzo się zawiodłam na tym... biedrona Było o.k :) (1) Też robiłam kurs w tym ośrodku,jazdy też miałam czasami raz w tygodniu i... Justyna VIP :) do zatroskanych rodziców (1) Tez jezdze w tym osrodku. Mam jazdy z podobna czestotliwoscia. Wiem ze... zadowolony kursant czas trwania kursu (1) Witam. Kurs się zaczaął na poczatku lutego,wpłacilismy całą kwotę... rodzice Bardzo dobry ośrodek. (1) Jeździłem z Panem Andrzejem P. Bardzo dobry i profesjonalny instruktor.... Tomek :) (1) Uwazam, że Polmozbyt jest jednym z najlepszych ośrodków szkoleniowych dla... Marta :) Polecam wszystkim! (1) Zdałam za pierwszym razem:) Jazdy u Pana Krzysztofa to prawdziwa... Hansi