Pomoc psychologa - na teraz

Witajcie
Potrzebuje pomocy psychologa teraz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pomoc psychologa - na teraz

Kubek jak najbardziej mile widziany , najlepiej w żółtym kolorku :)))
Pozdrówka , nie ma innej opcji :)

żaden , z przyjemnoscia zrobie i podam , niestety w kubku filiżanki wyszły , ale nie do anki tylko w skorupkach się rozsypały , gdy z podloga sie spotkały .
pozdrawiam

Może być sypana , dawno takiej nie piłam :) Jeśli to nie kłopot :P

to połowa informacji , nesca czy sypana ?

Biała , ale nie do przesady , bez cukru :)))

Zaraz zrobie , tylko jaka pijesz ?

Właśnie , ja godzinę temu miałam iść spać i zobacz jak mnie zagadałeś :D
Dobranoc !! I pozdrawiam !! :)))
Zaraz .. a dla mnie kawę tez masz ?? :D

Zrobiłem kawe , zawsze to cos , moge posiedziec ( chyba )
wiam

Jak nie bedziesz drukowac to nie ubedzie :D Fakt , pora późna a chce wstać w okolicach 5 więc tak sam tez powoli bede sie zbierał , w sumie może ostatecznie wstane o 6 , pomyśle i pozdrawiam

Tak ładnie mi życzysz , a ja taka niewdzięcznica , odrzucam takie życzonka :)
Dobrze , skoro tak chcesz to możesz mi życzyć , niech już tak będzie :))) Jestem ugodowa i za późna pora na upieranie się przy swoim zdaniu :P
Tez pozdrawiam , toż nic mi od tego nie ubędzie ;)))

Wiesz , inaczej sie widzi takie życzenia gdy sie spotka usmiech na drodze , to jednak ten pozytyw dodaje cos do tego uśmiechu , otoczke , tak jak halo wkoło księżyca , ot taki wianuszek ale jakze powieksza widok i ogląd , życze , zycze pozytywu byc na niego trafiła i całą soba wchłonęła , ten taki zdrowy z fluidami dobroci itd ;) .Pozdrawiam , a co :D

Ależ Ty mi źle życzysz :))) Ja serdecznie dziękuję za ten pozytyw :))
Skoro Ty pozdrawiasz , to ja też :P

Można sie bolesnie sparzyć , to prawda , ale można też całkiem niespodziewanie wyczołgać się z szarego bagienka na rozświetlona polane z wygodnym lezakime i koktajlem stojacym opodal oszronionym lodem brzeczącym w szkle , ( poszedłem za daleko ) , to tak zartobliwie , najczęściej mamy rozterki po rostaniu albo stracie kogos na kim nam zalezało i właśnieniespodziewane spotkanie kogos naprawde wartosciowego potrafi nam diametralnie zmienic oglad świata , choc bywaja tez przypadki tzw egzystencjonalne , ale i tutaj potrafi sie niekiedy cos niespodziewanie zmienić , w każdym przyp[adku zycze Tobie tego niespodziewanego pozytywu , mur jest dobry , ale tylko gdy stanowi ochrone i jest ostoja przy której stoi kominek naszego domu :).
Jednak pozdrowię

Dochodzę do wniosku , że możesz mieć rację :-/ Chociaż wcale mi się to nie podoba ..
Miłego...

Wiem , że bywaja i nie musisz mi wierzyć , ale boleśnie tego doswiadczyłem , co jednak nie zmienia mojego zdania co do ogółu , to jak z okresleniem narodfu , ze jest taki czy taki , ale to najczęsciej głowy nacji , jak sobie nacja na to pozwoli narzucaja swoja wolę i mamy różne efekty , mur też moze paść od wiatru , choc ma wiekszą wytrtzrymałość a huragan czasem niespodziewanie owładniających uczuc potrafi obalic wszystko nie bacząc na boki i otoczenie.
Miłego

Ale jednak mur wydaje się być lepszym wyborem... platformy huragan może powalić... a co mur to jednak mur.
Co do ludzi , masz rację ale nie do końca... bywają ludzie z gruntu źli , niestety.
Pozdrawiam , oczywiście...

Dlatego boje sie otwartosci pomimo tego , ze raczej na to nie wygląda z czego zdaje sobie sprawe , a zamiast muru proponuje abys zrobiłe przenosne platformy , choć tyle sie sparzyłem , wciąż uważam , ze są ludzie którzy nie sa z gruntu źli , tylko czasem tak wybrali , wystarczy ustawiac czasem platformy na okreslony czas , wiatr , nawet huraganowy w końcu przemija.
Pozdrawiam

Ja pracuję nad budową muru , ale póki co ciężko , oj bardzo ciężko mi to idzie :-/
Ale jak za dobre chęci i otwartość dostanę po główce jeszcze kilka razy , to pewnie zacznę się z tym murem uwijać szybciej...Dobra , koniec pisania o sobie , jakby nie patrzeć , to publiczne forum :)
Co nie zmienia faktu , że pozdrawiam :)

Nie powinienem pisac o sobie , bo to jestnie za bardzo , ale napisze , jestem przykładem osoby która działa na wewnętrznym zagłuszaniu i jak zapewne każdy kto to robi istnieja ku temu powody , więc nie jest to złe bo dzięki zagłuszaniu egzystuje , ale całkiem , przynajmniej ja , nie potrafie i budzi sie czasem otawrtośc , w końcu każdy mur sie kiedys posypie.
pozdrawiam

A jeśli ktoś zagłusza w sobie otwartość i empatię , to źle ?? Może są powody , żeby to w sobie niszczyć ? I w ogóle , czy to się da tak całkiem w sobie wygłuszyć i stać się zimnym głazem ? Czy warto to w sobie wygłuszyć ? Aj , i się posypały pytania..ale mimo wszystko , pozdrawiam :P

Inne tematy z forum

wiedziałem, że kot w domu to zły pomysł. (10 odpowiedzi)

K.....a, wiedziałem, że kot w domu to zły pomysł. Całe dzieciństwo mieliśmy psy, jedne były...

Feromony na pierwszej randce (50 odpowiedzi)

Poznałem jakiś czas temu sympatyczną dziewczyne, na której bardzo mi zalezy oraz umówiliśmy się...

stogi (16 odpowiedzi)

Stogi to wspaniała dzielnica!!!!