ok (1) Po wypadku i wypisie do domu wybraliśmy ten gabinet na kontynuowanie... ignacy bez problemów (1) Dostaliśmy sie bardzo szybko. Bardzo dobre podejście do pacjenta. Mąż bardzo... ola najlepszy (1) Trafiliśmy tutaj z mamą po wylewie. Miała niedowład z prawej strony. Dzięki... kinia
dziękuje (1) Dziękuje za sprawnie przeprowadzone rehabilitacje, niestety troszkę czekałam... hanna ok (1) Nie można dać złej opinii, lekarz szybko postawił , moje stare kości , na... Kazik polecam (1) Szkoda, że wcześniej nie trafiłem do Pana Marcina, to rehabilitant z... Tomasz ok (1) Jak dla mnie to jedna z lepszych placówek rehabilitacyjnych w Trójmieście,... Adrianna na plus (1) Nie mam żadnych zastrzeżeń, trafiłem do nich z polecenia z córką, opieka na... tomasz 6/6 (1) Nie sądziłam, że odpowiednio dobrane ćwiczenia mogą zdziałać tyle dobrego dla... patrycja po urazie kręgosłupa (1) Jestem po urazie kręgosłupa, dosłownie postawili mnie na nogi, bardzo dobra... nowak 6/6 (1) Wybraliśmy tą placówkę z polecenia, także spodziewałam się spotkać tam... Gosia opieka na wysokim poziomie (1) Dr Rosadziński to bardzo dobry specjalista, dzięki niemu w końcu mogę... Muszynska polecam (1) Bardzo dobra placówka rehabilitacyjna, zdecydowaliśmy się skorzystać z ich... Monika Zalewska wszystko ok (1) Dr Rosadziński to bardzo dobry specjalista, nie wierzyłam, że za pomocą... Malgorzata nie mam zastrzeżeń (1) Jak najbardziej polecam, bardzo miły personel, kompetentni specjaliści,... Karola polecam (1) jak najbardziej polecam w koncu pozbyłme sie bolu pleców edward Rehabilitacja (1) Jeśli ktoś wraca do zdrowia po operacji, kontuzji, wypadku - polecam,... Janek Polecam! (1) Specjalista w swoim fachu. Trafiłem do pana Marcina z silnym bólem kręgosłupa... Waldemar Polecam (1) Zachęcony opiniami nie rozczarowałem się. Udałem się do gabinetu pana Marcina... Artur Polecam (1) Zachęcona opiniami wybrałam się do pana Marcina i nie żałuję. Może i komuś... Joanna