Emila - opinia (1) Najlepsza obsługa Wszystko dla dobra pacjenta.Solidne leczenie i rehabilitacja. Emila Majka - opinia (1) Świetny rehabilitant. Szybkie leczenie. Super rehabilitacja. Bardzo... Majka Maja - opinia (1) Najlepsze wrażenia.Szybki uporali się z moim bólem... Maja
Iza - opinia (1) Leczenie bólu kręgosłupa na 6. Juz nie pamiętam kiedy mnie bolało. Pan... Iza polecam (2) Dobrze, że trafiłam akurat do nich, doskonała, kompetentna opieka medyczna.... marceli polecam! (2) Chodzimy z synem do nich na rehabilitacje od roku, bardzo duża zmiana,... Agnieszka 6/6 (2) Terapia bólów kręgosłupa okazała się skuteczna, co więcej uchroniła mnie... kinga bardzo dobra opieka (2) Zdecydowanie dobrze wydane pieniądze, jesteśmy wdzięczni za pomoc, wróciłam... sandra oczywiście polecam (2) Oczywiście polecam współpracę z rehabilitantami z tej placówki, świetna... Damian wszystko jak należy (2) Wszystko w jak najlepszym porządku, serdecznie polecam... Mikos Bardzo sympatyczny człowiek (2) Tak jak w nagłówku, bardzo sympatyczny człowiek, szybko zostałam zbadana,... Katarzyna jestem zadowolona (2) Nie będą się rozpisywać o historii swojej choroby, ale ciekawie nie było.... adrianna Bardzo dobra opieka (2) Bardzo dobra opieka medyczna, co najwazniejsze dobrze postawiona diagnoza i... regina Leczenia bólów kręgosłupa (3) Mój kręgosłup ma swoje lata i nie jeden raz na niego narzekałam. Wreszcie... andzia Zuzanna Gola - opinia (1) Syn dzięki pomocy p. Rosadzińskiego już po 3 miesiącach po zdjęciu gipsu, po... Zuzanna Gola polecam serdecznie (1) Nie rozczarowałam się wręcz przeciwnie! Ból kręgosłupa ustąpił, jestem bardzo... filipowicz Zdecydowanie polecam! (1) Uszkodzone wiązadła podczas gry w piłkę. Myślałem, że o dalszych treningach... Max kręgosłup (1) Co jakiś czas pobolewał mnie kręgosłup,jednak bagatelizowałam sprawę.... martynaN polecam! (1) Z rehabilitacji w tym miejscu jestem zadowolona - dzięki regularnym... Iza bardzo dobry (2) Dr Rosadziński to najlepszy specjalista jakiego znam.Syn chodził do niego po... joanna L