polecam ! (1) Pan doktor mi rzeczywiście pomógł na moje bóle kręgosłupa, z ktrymi mialem... Joseph Super (1) Profesjonalna obsługa, miła atmosfera na miejscu, od razu wiedziałam z jakimi... Agata Brak szaczunku dla pacjentów (1) Lekarz opryskliwy (...) brak podejścia do pacjenta traktuje pacjentów bardzo... Pacent
Najlepszy gabinet! (1) Od kilku lat zmagałem się z problemem z kolanem. Ból pojawiał się przy... Matt Fachowa i skuteczna rehabilitacja (1) Trafiłam do gabinetu Pana Marcina Rosadzinskiego po źle postawionej... Wiesława Wyleczony! (1) Tu pozbyłem się okrutnego bólu, z którym kazano mi żyć. Dziękuję z całego serca! Krzysztof Rehabilitacja w Pruszczu (2) hej polecam nowy gabinet w pruszu, niestety tylko prywatnie ale umawiasz sie... Jarek Rehabilitacja, która pomaga. (1) Pan Marcin Rosadziński jest w 100% skutecznym rehabilitantem. Zależy mu na... Grażyna Rehabilitacja, która pomaga. (1) Pan Marcin Rosadziński jest w 100% skutecznym rehabilitantem. Zależy mu na... Grażyna Ostrosłup (1) Jeśli boli Cię "ostrosłup" prędko jedź na rehabilitację do pana Marcina... Hanna Skuteczna rehabilitacja (2) Chcieliśmy podziękować za skuteczność rehabilitacji wykonywanej przez gabinet... Tomek OBRZEK LIMFATYCZNY (1) BARDZO DOBRY fizjoterapeuta ktory wykazal sie szersza wiedza niz nie... kasia Bardzo dobry specjalista w leczeniu bólów kręgosłupa (1) Bardzo dobry specjalista w leczeniu bólów kręgosłupa. Bardzo długo chodziłam... Basia Kontuzja kolana (1) Dziękuje za pomoc i rehabilitacje po kontuzji kolana. Profesjonalna i... Piotr 100 % SATYSFAKCJI (2) Moja ocena to zdecydowanie 6 a nawet 6+ :) Gdyby nie kompetencja i rozległa... Małgorzata