Poszukuję fanki DEPECHE MODE

Do korespondencji lub wspólnych (w)zlotów:) O upadkach nie wspomnę.Bo o tym napiszą kolejni:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Poszukuję fanki DEPECHE MODE

A skąd ta teza o mnie ? :) Szkoda Ci?;) Dlaczego? :) Jak na razie "z doskoku" jesteś tu najdłużej;)

Prawdziwy wierny fan z Ciebie :) Aż szkoda, że żadna fanka nie zagościła tu na dłużej ;)

Zapewniam Cię, że nie:) Tam gdzie bywałem (choć rzadko) zawsze czułem się jak w rodzinie:) Choć Ci, którzy przyszli bardziej z ciekawości zamiast np. przyłączyć się do celebrowania przy Pimpf czy Black Celebration siedzieli przy stolikach i nie było w tym nic złego.A jednak i na ich twarzach widać było podziw i radość z tego co działo się na parkiecie.A to miłe:) I ciekawe jest to, że nawet wśród młodszego pokolenia widać autentyczną fascynację DM i że Ci ludzie sami przyłączają się do tworzenia własnych wersji ich utworów.Jest tych remiksów multum.Lepsze, gorsze a niektóre wręcz rewolucyjne zmieniające oryginał w coś fantastycznie nowego ale zarazem nie tracącego klimatu pierwowzoru.Lub nawet przebudowując je całkiem na nowo.Choćby do tańca:) I to w tym całym "fanostwie" jest niesamowite.Że to już nie tylko zwykłe uwielbienie a prawie wiara:) No ale nie byłoby tego wszystkiego bez Martina,Dave'a,Alana,Andrew oraz Vince'a poniekąd choć ten odszedł i stworzył najpierw Yazoo a potem Erasure.A ostatnio po starej znajomości razem z Martinem wydali nawet własną płytę po latach.

Jedna z mych ulubionych adaptacji-> http://youtube.com/watch?v=6I6kDbUPVGg

Tylko wiecie, moi drodzy, ja jestem fanką z doskoku, lubię po prostu kilka, no może kilknaście utworów, nie wiem, czy to nie za mało na zlot ;)

A wiesz, że nawet w sumie chciałem jej to zaproponować?;)

A ja proponuję Ci udać się na najbliższy zlot fanów (są właściwie co chwile i często w Trójmieście). Tam będziesz miała szansę poznać fajnych fanów :)

Wiem, wiem, nie było z nim najlepiej, widać na niektórych teledyskach.Ale teraz zdaje się jest już wszystko w porządku, i dobrze, bo głos ma niesamowity.

To jeden z mych ulubionych ich kawałków.Brak sztychu Wildera jednak doskwiera:( A piękny jest "Waiting for the night" z ktoregos z koncertow,gdzie fani spiewajac z nim i Martinem poprawiają Dave'a bo pomylił zwrotki.Czuć tam wtedy tę niesamowitą więź między nim a fanami.A prawie już się chłopak zastrzelił.Ale proszę-ile trzeba mieć siły,bo przecież i śpiewanie w kółko tego samego może męczyć-by po takich życiowych zakrętach wrócić na scenę z jeszcze większą mocą i charyzmą,nie oszczędzając się na żadnym z koncertów,dając z siebie wszystko.Za to GO podziwiam.Za całkowite oddanie temu co robi,wyrażając tym szacunek do fanów.

Zauważyłam, dobry pomysł, pewnie tak śpiewali ;)

To a propo's "Reach out and touch Dave!" :) Tam na jego solowym występie mieli taki banner:)

Bardzo proszę :)

Sama nie jestem zdeklarowaną fanką DM, ale i mnie ten kawałek się bardzo podoba, cały koncert zresztą wygląda zachęcająco :)

To też jest niezłe :)

http://www.youtube.com/watch?v=XEwOOS3bbO8

O!Dokładnie! Koncert Dave'a promujący jego solową płytę-boski!!!! Jakże tam te wszystkie instrumenty pięknie grają.Zebrał utalentowanych muzyków.Miód na serce.Dzięki Vilette!:)

Dla wszystkich fanek ;)

Reach out and touch Dave ;)

http://www.youtube.com/watch?v=0vR4fJ5pUPY

A, czyli jesteś młodsza:) Nie stresuj się- odpisałem Vilette po prostu.Ot,taki mały spisek pod Twą nieobecność;) Ja urodziłem się kilka lat przed ich powstaniem:) Zastanawiam się czy wiek gra rolę skoro jesteśmy ich fanami:) Pozdrawiam Cię Kasiu:)

Jagda, myślisz, że cały dzień na necie siedzę by sprawdzać czy ktoś odpisał? :D
No właśnie, a wieku nadal nie znam, myślę, że to gra dużą rolę, no bo do mężatki i dzieciatki to mi daleko, a DM powstali przed moim urodzeniem.

@Jagda

Może się jeszcze odezwie, kto wie :) Co do wieku - hmmm, trudno wyczuć, myślę, że około 40 :)

DM jest fajny ostatnio często w radiu leci...Nie tylko Vieltte bacznie obserwuję... Wieku Ci nie dam, mogę dać Ci dekady :D i na moje baczne oko masz 4 dekady czyli 40 lat o ile się nie mylę dekada to 10 lat :D Strzelamy kto bliżej :D

Aha.Może chodzi o wiek bo nie odpowiedziałem - czytając me wpisy zorientowałaby się raczej,żem niemłody:)Vilette: skoro już tak bacznie obserwujesz - ile mi dasz wieków?;) I miałaś rację chyba-wszystkie zasłuchane w nowej płycie lub zajęte mężami i dziećmi:)

No, ale jakaś nieśmiała bo wyciągnąłem do niej dłoń podając nr.gg ale cisza;) Choć sympatycznie wiedzieć,że ktoś taki istnieje naprawdę-to smutne jest jednak to,że niby chce a nie chce dać się poznać.:)

O, widzę, że coś się ruszyło w temacie fanki ;)

Inne tematy z forum

Realnej na spacer (6 odpowiedzi)

Koleżanki na regularne spotkania bez wchodzenia sobie w życie. Trójmiasto

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...