Troszkę pomyślunku. (20) Czy można Państwa oferujących zatrudnienie poprosić o nie wymaganie, w... ops Villa aqua - nocny portier (1) Witam. Czy ktoś pracował w tym hotelu na podobnym stanowisku lub czy wie... romanbratny Komornik w Rumi (1) Ktoś tam pracował? Jakie opinie? x y z
anglojęzyczne nazwy stanowisk - śmieszą czy budują prestiż? (28) Co myślicie o anglojęzycznych nazwach stanowisk? Pewnie jest to bardziej... Agnieszka prosze o opinie (1) Dzien dobry ,mam podjac prace w firmie Clean Partner -firma sprzatajaca ,czy... pestka Idea Link- czy tylko działalność gosp.? (11) Witam Dostałam potwierdzenie w mailu z tego banku o przejściu etapu... Ona OTTO Zlodzieje, wyzyskiwacze, oszusci!! (1) Firma Otto na samym poczatku mydli oczy dobrymi zarobkami, fajnym miejscem... dominika Inter-Hydro (1) Ciekawa praca fajni ludzie ale niestety brak płynności finansowej, wypłaty w... były pracownik niepełnosprawność a praca (2) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/zatrudnie-osoby-ze-stopniem-n... mila Praca w IDEABANK opinie (3) Witam, Zatstanawiam sie nad praca w ideabank. Jak tak naprawde wyglada.... Niki praca w norwegii (1) witam,mam pytanie.czy ktos zna firme union investors z gdyni.mam pracowac dla... artii1 Podpisywanie umów telekomunikacyjnych (2) czy ktos moze sie wypowiedziec ? Kurier - Podpisywanie umów... Maniak Phinance/ efect (8) czy ktos miał stycznosc z ta firmą? mówie o pracownikach. ostatnio umówiłem... fabian Multikino (2) Czy jest tu ktoś kto ma doświadczenie w pracy w Multikinie? Głównie... ja Pensjonat Eden Sopot (3) Witam. Gdzie jest dokładnie ten pensjonat? Ja muszę dojechać tam z Karwin.... ..... A może humaniści przedszkola byście otwożyli (2) jest tak mało przedszkoli dla dzieci, czy to nie jest dobry pomysł. uncle donald Konsultant ds. Urody- Super-Pharm (8) Witam, czy ktoś coś wie na temat tej pracy? ogłoszenie pojawia się średnio co... ciekawa.... Praca przy zbiorach (9) hej czy ktoś może wybiera się gdzieś na zbiory za granicę , lub ma... krzysiek Kuroniówka- czy mi się należy????????????? (8) Witam Pracowałem 1 rok i 7 miesięcy w firmie na umowę-zlecenie przez firmę... Zainteresowany Firma Gestia (1) Ma ktoś jakiekolwiek informacje prawdziwe, rzetelne o tej firmie - atmosfera... outsider