media markt (3) Witam czy ktos tam pracował jakie sa zarobki i jakie zmiany skladalam na... ssandra Kpina (16) Dziś rano miałem ataku śmiechu, byłem rano na rozmowie o prace z grzeczności... jaq CV pocztą czy meilem? (7) Hej! Jestem świeżakiem po obronie mgr. Poszukuję oczywiście pracy. Niestety,... Natasizm
praca w handlu sprzedawca jakie sklepy są ok (2) wiadomo praca w handlu jest ciężka i za małe pieniądze ok 1200 1300 zł na... anka Inditex (2) czy ktoś był na rozmowie na kierownika? jakie mają wymagania o co pytają? mam... Ola17 Rosmann- kto był dziś na rozmowie??????? (3) Witam Czy był ktoś dziś na pierwszym etapie i czy już dziś do kogoś... Biała Lilia Vitalpersonell pracownik magazynu norwegia (2) Witam, ktoś miał może styczność z tym pośrednikiem ktoś tam już wysłał cv,... ja listonosz, listonoszka- praca (3) jak się pracuje na poczcie jako listonoszka? Jakie są zarobki, ile realnie... Zosia niewyżyci seksualnie "pracodawcy" (12) już mi niedobrze od tych ogłoszeń na tymże trójmiejskim portalu, typu... lisa Sąd Rejonowy- praca Kasjerki (1) Cześć, Proszę o informację czy ktoś był na rozmowie na stanowisko kasjerki... kacha Atlanta- pracować czy nie? (3) Dostałem ofertę pracy w Atlancie. Praca na maszynach. Jaka jest oferta tej... White_LBN Praca w Hurtowni Rokus (6) Witam czy ktoś może napisać jak wygląda praca w tej firmie? Często pojawia... Andrzej firma nie dająca zarobić, ale oszukać (3) jedna firma padła gro kobiet nie dostało wypłaty. teraz brat przeją brawo... dorota Weryfikacja ogłoszeń (2) Dajcie ludziom możliwość dopisywania komentarzy pod ogłoszeniami, bo... bicz pański Dziś znowu pojawiło się to ogłoszenie o pracy na Allegro (4) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/zatrudnie-osobe-do-pracy-doda... pozdrawiam INSTYTUT INICJATYW EUROPEJSKICH W GDYNI- czy ktoś miał styczność???????? (5) Kolejna firma/stowarzyszenie gdzie ręce opadają jeśli chodzi o pracę. Przy... Kalka85 netia (9) ma ktoś może doświadczenie w pracy jako telemarketer w netii ? warto w ogóle... olka Merittum bank na Cłopskiej czy warto pracować? (7) proszę o opinie kochani Iza angela (1) prosi bym o opinie che podjac tam prace aiol Willa Isabel (10) I znowu pojawiło ogłoszenie :/ Czy ktoś może napisać jak tam się pracuje?... b.t