Praca w Kielnie kolo Chwaszczyna (5) Czesc! Czy pracowal ktos na produkcji w Kielnie kolo Chwaszczyna? Jaki jest... kaja82 Balticon-Sport Sp. z o.o. NIE WYSYŁAJCIE CV!!!!! (13) Byłam tam na rozmowie jakiś czas temu,rekrutuje starszy facet,szuka młodych... mała Medium ul.Maszynowa 10 (1) Nie polecam pracy w tym tak zwanym zakładzie (prędzej obóz pracy). Brak... Buli
Człowiek - Orkiestra (2) No naprawdę mnie tym rozbawili na całego : )) Chodzi mi o to:... Januzzi p.Karol "KLAAR" sprzątanie- Pogórze ul. Sobieskiego 19 (7) Czy ktoś tam pracował ? misiek zawód: student (5) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/student-ogl4682732.html nowy... xxx automex (6) ktos kojarzy ta firemke jak tam jest? marcepan K&S Trójmiejska Szkoła Języków Obcych- dziwny adres mailowy (8) W ogłoszeniu jest napisane tak: Osoby zainteresowane pracą prosimy o... Kaśka europl (1) Ja też dzisiaj otrzymałem telefon od tej firmy gdzie aplikowałem na kierowce... waldi61 Czy ktoś zna tą firmę bądź był na rozmowie (3) Proszę o wszelkie informacje. Z góry dziękuję. Paweł czy to dużo, czy to mało??? (5) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/praca-przy-sprzataniu-budynko... k1 ładowarki teleskopowe (1) czy ktoś orientuje się jak wygląda sprawa z uprawnieniami na ład. teleskopowe... koparkowy Niezależny Operator Międzystrefowy (1) witam pyt jak wyżej czy ktos pracuje w domu:) na słuchawkach:) jak wrażenia:) mama gdzie za granicę (12) wie ktoś może gdzie poszukują do pracy za granicą? na początek dla faceta.... tom Praca- zmiana nocna (6) Witajcie. Poszukuję pracy na zmianę nocną. Czy wiecie może gdzie się zgłaszać? ja Nova Centrum Edukacyjne - szkolenia warto tam iść?? (2) był ktoś tam na szkoleniu jakimkolwiek, warto tam iść>?? ona umowa zlecenie a l 4 (19) witam w/w umowę mam od listopada, na razie mam Rmua za listopad, grudzień i... Iwona RCDevelopment - zna ktoś tego dewelopera?? (3) Wczoraj pojawiło się ogłoszenie o pracę... Asia praca dla młodych bez oszustwa (3) praca dla młodych, bez oszustwa i ofert matrymonialnych, czy istnieje jeszcze... tracaća wiarę w cuda uwaga na metrohous-partnerzy rumia (3) To informacja dla tych, którzy myslą, że ta praca jest idealna dla nich,... nieznajomyyyy