Rossmann- praca (8) Witam!! Mam pytanie odnośnie pracy w Rossmannie jak wygląda rozmowa... zainteresowana mama to powinno być dawno zlikwidowane i jak się pojawia usuwane!! (8) http://praca.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/fotomodelek-pusystych-szukam-puszy... doti praca w call center (4) Witam! Wiem,że jest dużo tego rodzaju wątków, ale mnie chodzi głównie o... pytająca
Firma"Akacja" (1) Witam,czy ktoś słyszał o firmie Akacja(Kosakowo,Wiejska 32). Wydaje mi się,że... ogrodnik rekrutacja w rossmanie? (9) Witam mam pytanie dla wszystkich ktorzy pracuja w rossmanie w gdańsku jak... nowa CZy ktos wie o pracy jako konsultant w salonie play....? (3) Mam pytanie czy ktos byl juz na rozmowie jako konsultant w salonie play??jak... kkkk OFERTA PRACY (4) Powinno się zabronić publikowania ogłoszeń, w których pracodawca proponuje... Karolina REJESTRACJA JAKO BEZROBOTNA (5) mam pytanie czy moge sie zarejestrowac jako bezrobotna w gdańsku jesli nie... KASIA Takie male pytanie (3) Wiecie moze dlaczego oni sie ogłaszają srednio co dwa tyg..? tak tam zle..?... pozdro CZy ktos wie o pracy jako asytent w OVB (3) Witam chcialabym sie dowiedziec cos na temat pracy jako asystent w firmie OVB... kkkk Przedstawiciel Handlowy... (1) Uwaga na tą ofertę !!!!... Janeczek Nie lubimy studentów (8) Moje pytanie: Dlaczego pracodawcy tak nie lubią studentów DZIENNYCH? Co jest... Wkurzony student PRACA W KA'SPORT...!!! (1) Witam chciałabym sie dowiedzieć jak wyglada praca w ka'sport jakie sa zarobki... jaaaaa GREG Likwidator szkód komunikacyjnych (8) Witam Czy ktoś coś wie o tej firmie, czy warto, jakie zarobki, umowa o... Maciek KARTA MIEJSKA RATUNKU (3) Mam do Was Kochani sprawę. Chcę załozyć bilet miesieczny na tramwaj od... RATATUJTA beatka7015@wp.pl (3) uwaga na kijenta cwaniak oszukany Szukam Pracy jako kierowca (1) może ktos slyszal o solidnej firmie lub pracodawcy prywatnym potras ciekawość (1) czy ktoś wie coś o firmie MARTIN-SHIPYARTD z Gdańska zainteresowany Pracownik produkcji słodyczy-gdańsk osowa- od zaraz! (4) Oni często szukają kogos do pracy. Możecie mi powiedzieć o co chodzi?? ktos Żukowo praca dla spawacza (2) jaką macie opinie o firmie beckmann......... z Żukowa. warto od nich wyjechać... Zainteresowany