Woseba (4) Czy ktoś pracuje w tej firmie? Kamil KURE....SKIE SPA DLA JAJ (7) Już chyba wystarczy tych ogłoszeń typu masaże relaksacyjne bez seksu,nie... fizjoterapeutka solid security (4) Witam pracuje może ktoś ? Jakie są zarobki , dostałem ofertę , dlatego... klop
odnosnie montera rusztowań (1) Witam! Pracował ktoś u tego Pana? jak się tam pracuje? Ps. dotyczy... Jasioka1 praca w portalu zakupow grupowych (1) czy ktos tam pracuje? jak wygladaja warunki? itp? marcin g. Hashi Sushi (18) Uważajcie na to miejsce. Dostosowanie godzin pracy do potrzeb pracownika... xxx zabiorą dziecko bo nie ma pracy. (13) Znalazłem takie ogłoszenie na trójmieście które aż mnie zdziwiło,... a&g HD na hallera - poproszę o opinie (1) może jakies opinie o firmie, atmofserze pracy, zarobkach? izka FIGEL opinie (2) witam, czy ktoś ma jakąs wiedzę na temat pracy w tej firmie? docierają do... kaska Ekospring (2) Odradzam tą firmę sprzątającą, brak podstawowych środków czystości do... a&g Są pieniądze do zarobienia na święta/sylwestra/prezenty/zaległy czynsz dla robotnego faceta (5) Jest praca do wykonania, dziś, zaraz, na nockę + ewentualnie do końca roku.... Daria_982 Security Gdańsk ul.Litewska (1) Kto był tam na rozmowie jako specjalist ds.sprzedaży usług... mała treściwość ogłoszeń (2) wkurzają mnie ogłoszenia, których treść nic nie mówi. Coś w stylu... anna farmacol (4) Wie ktoś jak tam się pracuje?Słyszałam niezbyt pochlebne opinie. XYZ Ile zarabia na 1/2 etatu sprzedawca? (7) 20 godz tyg. Umowa zlecenie. Sklep odzieżowy. Dostałam propozycje 650zł + %... Kamilka praca kelnerki (16) Witam ;) Mam 19 lat. Wiecie może czy gdzieś od czasu do czasu potrzebują... Agataa szukam pracy jako przedstawiciel handlowy (5) Czy ktoś mi może pomóc ,poszukuje pracy jako przedstawiciel handlowy ,ale w... anka123 Lista najczęstszych kłamstw pracodawców (2) Dużo się mówi o nieuczciwych pracownikach ale stosunkowo mało mówi się o... anonim kmj kaszubowscy - salon nissana (7) witam, czy ktos moze pracował w tym salonie na stanowisku recepcjonistki... toika Inwent.Gdańsk (1) czy ktoś może powiedzieć coś na temat tej firmy? Chodzi mi czy nie oszukują z... Marta