Praca w Lidl

Hej, mam pytanie czy któraś z Was pracuje może w lidlu?Chciałabym się dowiedzieć co nieco o warunkach pracy, i jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna czy są etapy czy kończy się na jednej rozmowie.Idę w poniedziałek na rozmowę i chciałabym być przygotowana co może mnie tam spotkać:)Z góry dzięki za info :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Praca w Lidl

czy juz przyjęli pracowników na Morenę?

dokładnie tak.

tzn kolejny raz? ty pracowalaś w lidlu i chcesz jeszcze raz pracowac?

czy ktoś z Was pracuje w Lidlu kolejny raz?

Jak masz L4 nie dostajesz premii, a w trakcie urlopu wypoczynkowego premia jest normalnie:)

jak jest z tą premią za obecność? w przypadku L4 albo urlopu(płatnego)?

moja zona narzeka pracuje 3 lata na cas okreslony co roku w tym roku maja zatrudnic na czas nieokreslony zobaczymy czy przedluza ale zastanawia sie czy nie zmienic prace np do biedronki mniejsza pensja ale normalnie konczy w lidlu czesto dluzej robi za nadgodziny nie wyplacaja zbijaja to wolnymi dniami i trzeba czesto tego pilnowac bo nie raz oszukali na papierosa zapomnij tylko na przerwie 15 min dziewczyny ktore tam robia ze wzgledu na zarobki potrafia rowniez zwolnic z pracy za zamala wydajnosc w pracy sprobuj a zobaczysz jak jest i to nie jest pewne czy w ym sklepie bedziesz robic moga cie wyslac do innego

w marcu jakos na poczatku nie ma problemu wyjsc do toalety przerwy normalnie puszczaja tylko nie wtedy kiedy pracownik chce mniej wiecej po 4 godzinach pracy .o dziecko sie nie mart nie maja nic przeciwko a na rozmowie pytaja o dojazd do pracy czy nie ma problemow

a i jeszcze ktoś wie jak pracuje się w sklepie na zaspie czy kierownictwo ok?

dziewczyny a jak ogólnie pracuje sie w lidlu czy jest problem żeby skorzystać z toalety czy pójść na przerwę zjeść co mówią jak cv składa kobieta mając dziecko , o co mniej więcej pytają na rozmowie kwalifikacyjnej i kiedy mniej więcej otwierają ten sklep na miszewskiego? będę wdzięczna za opinie

zatrodniaja na cały etat i na pół ale wtedy to sie chodzi do pracy na 4 do 8 i to wszystko doswiadczenie nie istotne wszystkiego cie nauczą wystarczy checi mniec

a myślisz że dziewczyna po liceum bez doświadczenia ma szanse się dostać? chęci do pracy jak najbardziej są, i wiesz może czy zatrudniają na 3/4 etatu ? bo ja jestem zielona w te sprawy i nie wiem nic :)

nie ma za co :)

dziękuje za pomoc, przeglądam ogłoszenia na trójmiasto i aż się dziwie ze nie widziałam :)

ze strony PUP:

PRACOWNIK SKLEPU

Układanie towaru, obsługa klienta, obsługa kas.

Numer stanowiska
134
Wymagane wykształcenie
-
Rodzaj umowy
Umowa o pracę na czas określony
Zmianowość
Dwie zmiany
Godzina rozpoczęcia pracy
06:00:00
Oferowane zarobki
brutto od: 2050.00 (Czasowy ze stawką miesięczną)
Dodatkowe informacje
WYMAGANIA: mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku, mile widziana obsługi kasy fiskalnej, mile widziana książeczka zdrowia, chęci do pracy. Praca od poniedziałku do niedzieli od 6.00-23.00 Praca na dwie zmiany. Miejsce pracy: Gdańsk-Orunia
Kontakt
Powiatowy Urząd Pracy w Gdańsku, Dział Pośrednictwa Pracy i Poradnictwa Zawodowego, pokój nr 28 (parter)

jeśli jesteś zainteresowana i jesteś osobą bezrobotną - radzę udać się do swojego doradcy, wpisze Cię na listę chętnych i dowiesz się kiedy jest spotkanie z pracodawcą/targi ;)

13.01 było do sklepu na Miszewskiego :] i ponoć było bardzo dużo ludzi (i z listy i spoza niej)

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/pracownik-sklepu-gdansk-ul-miszewskiego-w-temacie-maila-prosze-wpisac-miszewskie-ogl4546239.html

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/pracownik-sklepu-gdansk-morena-ogl4546271.html

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/ii-zastepca-kierownika-sklepu-tczew-w-temacie-maila-prosze-wpisac-tczew-iizks-ogl4546348.html

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/kierownik-sklepu-ogl4562629.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ogłoszenia na 3mieście się kłaniają :] było tez na stronie PUP Gdańsk (nie wiem czy teraz tez jest?)

hej wszystkim, jestem zainteresowana praca w lidlu tylko gdzie mogę znaleźć ogłoszenia? bo nie widziałam? nie wiem jest gdzieś ono w internecie czy znacie adres e mail gdzie wysłać aplikacje?
będę wdzięczna za pomoc

ok dzieki za rade postaram sie podejść

ok powodzenia w innych placówkach ale wiem z doświadczenia że jakbyś zaniosła osobiście to może być wpadła w oko kierowniczce

Inne tematy z forum

Wieczni poszukiwacze pracownika (315 odpowiedzi)

Ogłoszenia, które od kilku tygodni pojawiają się a mimo to odpowiedniego pracownika zatrudnić się...

Ile zajelo Wam znalezienie pracy albo ile juz szukacie:P (59 odpowiedzi)

szukam pracy juz przeszlo miesiac i tak sie zastanawiam, czy ze mnie jest jakas wyjatkowa noga,...

Praca dodatkowa (28 odpowiedzi)

Witam, Czy w Trójmieście jest szansa na znalezienie pracy dodatkowej, takiej abym mógł pracować...