Praca w Lidl

Hej, mam pytanie czy któraś z Was pracuje może w lidlu?Chciałabym się dowiedzieć co nieco o warunkach pracy, i jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna czy są etapy czy kończy się na jednej rozmowie.Idę w poniedziałek na rozmowę i chciałabym być przygotowana co może mnie tam spotkać:)Z góry dzięki za info :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Praca w Lidl

No powiem nawet ze trochę dziwne ... ;]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

jak ktoś ją zna mysle że chociaż imie poda ale to tak przechlapane jak sie nie wie o kimś nic a ciągle myśli ;p

Na podejrzaną nie wyglądała xD
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale co ...wpadła Ci w oko czy jest jakaś podejrzana

Z tym imieniem to było ogólnie ... Cokolwiek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

co Ci da poznanie samego jej imienia? załatwić nr to ja rozumiem ;p

Gdybym mógł bym się zapytał, ale obecnie jest to niemożliwe ponieważ nie mieszkam w Gdańsku.

gdzie tu można sobie dorobić przy wykładaniu towaru?

ale kaszana z tymi dojazdami ;p

na google lidl tczew WYKŁADANIE TOWARU

nie nie mozna przenieść godzin takie odoby sa od 4 do 8 potrzebne potem od 6 przychodza pełno etatowi pracownicy i robia to samo

wklej link z tym ogloszeniem...

zapytaj się jej ;) takie trudne? albo kogoś kto z nią pracuje.Na plakietce powinna mieć jeśli jest pracownikiem. Co myślicie o układaniu towaru w Lidlu? czy też się opłaca?jest ogłoszenie że od 4 do 8 rana 87godz w miesiącu za 870zł na rękę fajna sprawa co nie? nie wiecie może czy jeśli dojazd nie pasuje o godzine to czy mozna przyjść na 5 i pracować do 9?

W Lidlu przy ul. Warszawskiej pracuje pewna dziewczyna, szczupła, powiedzmy miedziane włosy (nie wiem jak inaczej określić ten kolor), ucząca się. Gdyby ktoś mógłby powiedzieć jak się nazywa ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja wysłałam jedno CV i to wystarczyło:) I pomimo tego że jestem po studiach jestem pracownikiem sklepu;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

na pracownika sklepu.....

a jakie stanowisko Cię interesowało? jeśli kierownicze to bez doświadczenia na podobnym nie masz szans...

jak dostać się do lidla?
wysłałem chyba 15 cv... na morene sopot zaspa wrzeszcz i dostałem odpowiedz że... ,,nie możemy zaproponować Panu pracy na stanowisku odpowiadającym Pana kwalifikacjom,,... milo że wogle odpowiedzieli....
Ale nasuwa mi się że osoba po studiach to co ma za wysokie kwalifikacje na pracownika sklepu.....nie rozumiem........
....myslalem że jak szukają do pracy i sie oglaszaja to sie dostane bez problemu.....
pozdrawiam

tak też napisałam ;)
kierownik tak jak z/za rozkłada towar, siedzi na kasie jak trzeba itd
Poza tym potrafią "wyrzucić" nawet jak pracujesz dobrze, starasz się, dostajesz max lub prawie max punktów na wizytacjach...

Wiem. dlatego jezeli jestes pupa i sierota ktora nie umie pracowac to zaraz Cie wyleja bo nie ma czasu zeby robic cos wolno, trzeba szybko, najlepiej za dwoje... a zastepca kierownika tez wszystko robi, tez rozklada towar, siedzi na kasie itd...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Terminal Kontenerowy w Gdyni (ten, gdzie parkuje prom Stena). (480 odpowiedzi)

Jeśli ktoś potencjalnie zainteresowany pracą w tym Terminalu (nie mylić z GCT z naprzeciwka),...

fundacja fly (48 odpowiedzi)

Zauważyłam ogłoszenia dotyczące pracy w tej fundacji na tym portalu - zdecydowanie odradzam! PIP...

Agencja pracy ? warto ? OPINIE (15 odpowiedzi)

Warto korzystac czy lipa ? zbior cv i tyle ? jakie dosw. ?