Jestem na nie (3) Ja osobiście nie polecam. Byłam w tym salonie tylko raz chciałam pofarbować i... Natalia Stylizacja i farba (1) Wracając do mojej poprzedniej opini - cena wysoka a usługa na NIE,nie polecam. Danuta zaklinacz włosów :) (1) Jestem związana z pracownią Krzysztofa od sześciu lat, kiedy to zamienił moje... Kasia
jestem zachwycona (1) Może i ego Krzysztofa wysokie, ale prawidłowo, bo jest świetny! Dużo gada,... Karolina Super! (1) Jestem stałym klientem Pana Krzysztofa. Profesjonalizm i miła atmosfera - tym... Piotr Ola - opinia (1) Witam jestem z Pracownią Pana Krzysztofa związana od wielu lat, wszystkim... Ola Fryzjer doskonały (1) Do Pana Krzysztofa chodzę od 15 lat .Potrafił dobrać mi fryzurę odpowiednią... Hanna Porażka (3) Z przykrością stwierdzam ,że ego p.Krzysztofa znacznie przerasta jego... Niezadowolona Polecam (1) Pan Krzysztof jest jedyna osobą na świecie, której mogę spokojnie powierzyć... -- Bardzo zadowolony (1) Ciężko o dobrego fryzjera ale pan Krzysztof oraz prowadzony przez niego salon... Robert Bartoszewski Uważajcie na fryzjerkę Krystynę-porażka (3) Cztery miesiące temu korzystałam z usług fryzjerki-Krystyny. Do dnia... Niezadowolona klientka Przesadzone opinie!!! (3) Po ostatniej wizycie w pracowni Krzysztofa, musze przyznać, że jestem... kamka nie tego oczekiwalam (2) Przyszłam do p.Krzysztofa bo podobno potrafi zdziałać cuda. Mam gęste,... Ola PANI EWUNIA!!!!! :D (1) Bylam dzisiaj na kolorze i strzyzeniu u p. Ewy! Ta kobieta ma dar w rekach... Monika Heimowska polecam (1) Z usług pracowni Krzysztofa korzystam już dość długo, polecam - zawsze pełen... Tess wybieram się ponownie (1) obcinała mi włosy jedna z Pań podobał mi się efekt; najbardziej przypadło mi... Dorota Polecam (1) Jestem stałą klientką Pana Krzysztofa od 6 lat. Świetne cięcie, pomysł na... Patrycja Gorąco polecam ! (1) Korzystam niezmiennie z usług zakładu "Krzysztof" od 5 lat. Tyle samo moja... Jola Kozłowska Pełen profesjonalizm (1) Do Pana Krzysztofa chodzę od 2 lat i jest to pierwszy fryzjer, który dobrał... Magda Plecam (1) A ja szczerze polecam. Cięcie Pana Krzysztofa. Kolor idealnie dobrany, cięcie... kasia