Polecam (1) Jest to wyjątek na skalę niespotykaną, a mianowicie z każdej wizyty wychodzę... Mefka z czystym sumieniem POLECAM----> (1) Jeszcze nie byłam tak zadowolona z wizyty u fryzjera. Pierwszy raz na mojej... Marta Aga - opinia (1) Prawdziwy Edward Nożycoręki! to co zrobił z moimi włosami odmieniło moje... Aga
p.Ewa (1) Korzystam z usług tego salonu od czasu do czasu ,ale zawsze jestem... N. po prostu fantastycznie;-D (2) właśnie wróciłam z salonu i napiszę tylko tyle , że znalazłam po latach... Joanka Nie masz pomysłu na swoje włosy? To już nie problem... (1) ...zadzwoń i umów się do Pana Krzysztofa!!! Może będziesz musiał(a) uzbroić... M&M gorąco polecam (1) Jjestem stałą klientką pracowni , pomieważ jak do tej pory nie spotkałam sie... Joanna G. polecam na jakiś czas (2) Witam, byłam stałą kilientką przez ponad 3 lata. Z początku zachwycałam się... była klientka Polecam !!! (2) Odwiedziłam salon po raz pierwszy i napewno tam wrócę. Jakość usług bez... karolka cudnie:)!!! (1) zastanawiałam się nad skorzystaniem z usług pana Krzysztofa, mieszkam w... Wiolka Dla lubiących pozytywne zmiany (1) Stawiam na męskie talenty: warto poczekać na spotkanie z szefem!! Nie z... jomi To jest to!!!!!!!! (1) Z usług od dłuższego czasu korzystam ja i moja córka. Obie jesteśmy... Marzena Zadowolony mąż i żona (1) Jestem bardzo zadowolona z nowej fryzury. Pan Krzysztof namówił mnie na... Beata Wielkie dzięki (1) Poleciła mi Pana Krzysztofa zaczepiona przypadkiem Pani która miała cudo na... Marta Kotanowska BEZ REWELACJI (1) JA NIESTETY SIĘ ROZCZAROWAŁAM, ZAPŁACIŁAM SPORO A FRYZURA MI SIĘ NIE PODOBA.... POZDRAWIAM polecam (1) w zasadzie nie ma sie do czego przyczepić ;), dlatego ten salon odwiedzam od... gosia Ania - opinia (1) Korzystam z usług pani Izy od paru miesięcy i zawsze jestem... Ania cóż... (2) Zapuszczałem włosy od roku aby udać się do pana Krzysztofa. Przy pierwszym... Krzysztof Polecam !!!! (1) Plecam usługi w tym salonie!!dojeżdżam do niego z poza 3-trójmiasta i zawsze... Kamisia Kasia - opinia (1) Ja mam mieszane uczucia..zachęciły mnie do skorzystania Państwa opinie. W... Kasia