ola - opinia (1) w kwietniu 2022 r, minie rok odkąd korzystam z cateringu z "pracowni smaku",... ola Kamila - opinia (1) Pierwszy catering okazjonalny zamówiłam w Pracowni Smaku na Wielkanoc. Jakość... Kamila Kamila - opinia (1) Zamawiam w Pracowni Smaku catering dietetyczny od roku i mam zamiar... Kamila
Monika - opinia (1) Pyszne jedzenie, świeże i elegancko ozdobione, dobrze spakowane i dostarczone... Monika Marek - opinia (1) Z usług Pracowni Smaku korzystałem już parokrotnie, za każdym razem z... Marek Kasia - opinia (1) Jedzenie wygląda niesamowicie, jak z najlepszej resturacji w mieście! :D Kasia Izka - opinia (1) Jedzenia dużo, bardzo dobry catering. Burgery i tosty najlepsze!! Polecam!! Izka agus - opinia (1) obiad i finger foody - jedzonko pyszne, a przekąski też pysznie się prezentowały agus Jolanta - opinia (1) Wspolpraca z Pania Oliwia i Panem Bartkiem,to czysta przyjemnosc. Catering na... Jolanta Patrycja - opinia (1) Korzystałam z cateringu okazjonalnego i od samego początku to był strzał w... Patrycja Anna - opinia (1) Serdecznie polecam usługi cateringowe firmy Pracownia Smaku. Fantastyczny... Anna yap - opinia (1) Pyszne i ładnie wyglądające finger food yap Agata - opinia (1) Uważam, ze 5 gwiazdek to za mało zamawiałam catering okazjonalny na urodziny... Agata Klaudia - opinia (1) Zamówiliśmy catering na przyjęcie weselne i jesteśmy bardzo zadowoleni.... Klaudia Robert - opinia (1) Korzystam na co dzień od paru miesięcy z cateringu i jest bardzo dobrze, ale... Robert Dora - opinia (1) Zamówienie na dużą imprezę urodzinową znanego gdyńskiego Klubu, początkowo na... Dora Dominika Czyżewska - opinia (1) Zamówiłam catering na impreze firmową z tej firmy i jestem bardzo zadowolona... Dominika Czyżewska Dagmara - opinia (1) Nic dodać , nic ująć . Pełen profesjonalizm! Zamawiajcie Dagmara Patrycja - opinia (1) Chciałam zacząć ocenę od tego, że kontakt z Pracownią Smaku jest perfekcyjny.... Patrycja Magda - opinia (1) Catering okazjonalny zamówiłam na komunię. Potrawy pyszne, świeże, porcje... Magda