Marzena - opinia (1) Przepyszne przekąski-małe dzieła sztuki, bardzo dobry kontakt. Zdecydowanie... Marzena Patryk - opinia (1) Zamówiliśmy catering na komunię dość późno i "w ciemno". Na szczęście... Patryk Magda - opinia (1) Bardzo sprawne i rzetelne podejście. Firma dba o klienta do tego stopnia, że... Magda
Magda - opinia (1) Korzystalismy z cateringu na komunie córki wszystko bardzo pyszne , ładnie... Magda Paulina - opinia (1) Bardzo polecam Pracownię Smaku. Jedzonko smaczne i domowe. Zamówiłam catering... Paulina Ania - opinia (1) Serdecznie polecam wszystkim. Naprawdę smaczne jedzenie, super ogranizacja,... Ania Katarzyna. J - opinia (1) Zamówiliśmy catering na komunie. Jedzenie świeże, pyszne i bardzo ładnie... Katarzyna. J Magdalena - opinia (1) Zamawiałam catering na komunię, wszystko bardzo smaczne i świeże, porcje duże... Magdalena Paweł - opinia (1) Nie mam się do czego przyczepić, czy to w sprawie kateringu na obiad, czy w... Paweł Marta - opinia (1) Na pewno będziemy korzystać nie raz z tego cateringu ;) Super jedzenie oraz... Marta DK - opinia (1) Wybrałam Pracownie Smaku szukając lokalnego cateringu i kierując się dobrymi... DK Mateusz - opinia (1) Catering był wyśmienity, przyjechał na czas. Komunika na najwyższym poziomie.... Mateusz Zadowolony Klient ;) - opinia (1) Pyszne jedzenie, super obsługa!! Polecam!! Zadowolony Klient ;) Joanna - opinia (1) Miałam przyjemność wygrać na FB Pracowni Smaku konkurs w którym nagrodą było... Joanna Zuzanna - opinia (1) Kontakt bardzo szybki i konkretny. Zamówiliśmy obiad dla 13 osób, bez... Zuzanna Kasia - opinia (1) Zamówiłam catering bo zaprosiłam przyjaciół i nie chciałam spędzić 3 dni w... Kasia Ewa Witek - opinia (1) Polecam catering Pracownia Smaku,prowadzą go osoby które znam i mogę śmiało... Ewa Witek Iwona - opinia (1) Jedzenie pyszne, mimo późnego zamówienia cateringu okazjonalnego realizacja... Iwona Kasia - opinia (1) Catering czy to dietetyczny, czy okazjonalny zawsze świeży, smaczny i pięknie... Kasia Dagmara - opinia (1) Kolejny raz korzystałam z Państwa usług i jak zawsze wszystko na... Dagmara