Basia - opinia (1) Bardzo duże porcje, wszystko swieże. Zarówno przy zamówieniu jak i... Basia Agnieszka - opinia (1) Na stronie internetowej cateringu jasno przedstawione menu, ktore jest bardzo... Agnieszka Domnika i Tomasz - opinia (1) Polecam w 100 % Catering okazjonalny bardzo smaczny , Indyk faszerowany... Domnika i Tomasz
Magdalena - opinia (1) Bardzo smaczne i estetycznie podane finger food. Do tego zróżnicowane menu i... Magdalena Agnieszka - opinia (1) Zamawiałam catering walentynkowy. Jedzenie pyszne, porcja bardzo duża,... Agnieszka Dorota - opinia (1) Bardzo sprawnie, jedzenie było pyszne, a obsługa przesympatyczna. Dorota STK - opinia (1) Zdecydowanie Polecam, taki catering przenosi uroczystości na zupełnie nowy... STK Barbara Winkowska - opinia (1) Tym razem nie miałam okazji spróbować produktów ponieważ zostały zamówione... Barbara Winkowska Patrycja i Marcin - opinia (1) Zamówiliśmy zestaw walentynkowy i jesteśmy pod ogromnym wrażeniem podania... Patrycja i Marcin Justyna Barbarska - opinia (1) Z serca polecam. Obsługa klienta na najwyższym poziomie. Duży wybór w menu,... Justyna Barbarska Maja - opinia (1) Pysznie, smacznie i zdrowo. Gorąco polecam ! Maja Monika - opinia (1) Jedzenie jest przedewszystkim świeże i bardzo smaczne. Serdecznie polecam Monika Maria - opinia (1) zamówienie "w ostatniej chwili" okazało się realne ! szybki przyjemny kontakt... Maria Ewa - opinia (1) Całość zamówienia i dostawy przebiegła bez problemu. Jedzenie przygotowane od... Ewa Tomasz - opinia (1) Korzystam z oferty Pracowni już od ponad 6 miesięcy. Jedzonko zawsze pyszne i... Tomasz Aga - opinia (1) Zamawiałam catergin na uroczystość rodzinną i szczerze polecam :) Kontakt w... Aga Emilia Wajs - opinia (1) 5 gwiazdek to za mało :) Od samego początku Pracownia Smaku zrobiła na nas... Emilia Wajs Marta G. - opinia (1) Jedzenie przepyszne! Porcje duże, wszystko świeże i w jak najlepszym... Marta G. Karolina - opinia (1) Bardzo przejrzyste menu na stronie, miła obsługa na plus kontakt bardzo... Karolina Ola - opinia (1) Bardzo owocna współpraca, jedzenie smaczne, zawsze ciepłe, super kontakt z... Ola