Piotr - opinia (1) Pracownia Smaku to rewelacyjne miejsce. Zaczynajac od super kontaktu i... Piotr Kasia - opinia (1) Catering zamówiliśmy na przyjęcie rodzinne i szczerze polecam, bo wyglądał... Kasia Joala - opinia (1) Przemiła obsługa klienta, która doradziła wybór dań i przekąsek. Dostawa na... Joala
Magdalena - opinia (2) Zamawialiśmy catering na zgrupowanie sportowe dla młodzieży. Jedzenie... Magdalena Andreas - opinia (1) Bardzo dobre potrawy przyprawione ze smakiem, polecam. Andreas ML - opinia (1) Zamawialiśmy catering firmowy na małe spotkanie - wszystko było świeże,... ML Małgosia - opinia (1) Pięknie podane i bardzo smaczne. Dziękujemy Małgosia Tomek - opinia (1) Bardzo smacznie, terminowo, duży wybór przekąsek. Obsługa klienta na bardzo... Tomek Agata - opinia (1) Jedzenie tak wspaniałe, że nawet sąsiedzi skusili się "spróbować" jednego z... Agata Ola - opinia (1) Trwa mój trzeci tydzień przygody z Pracownią Smaku. Korzystam z diety... Ola Łukasz - opinia (1) Organizowałem z Pracownią Smaku imprezę u mnie w ogrodzie. Bardzo dobry... Łukasz Daniel L. - opinia (1) Jedzenie bardzo dobre: duża różnorodność potraw, obecność warzyw i owoców,... Daniel L. Hania - opinia (1) Najlepszy catering z jakiego kiedykolwiek korzystałam. Wszystko świeże,... Hania Bartek - opinia (1) Korzystam krótko, bo około 2 tygodni, ale jak na razie posiłki są smaczne i... Bartek Jacek - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Terminowe dostawy. Dietą nie sposób się... Jacek PawełS - opinia (1) Polecam, jedzenie smaczne, urozmaicone zawsze terminowo, bez żadnych... PawełS lu - opinia (1) Pyszne jedzenie, estetycznie zapakowane, potrawy sporadycznie się powtarzały... lu Klaudia - opinia (1) Pyszny catering, dostawa w bardzo przystępnych godzinach ️ Klaudia Agnieszka Wał - opinia (1) Catering komunijny petarda! Świetny kontakt, dobra cena, świetna jakość,... Agnieszka Wał Agnieszka Wał - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona, 4 miesiąc korzystam z diety normal, dania świeże,... Agnieszka Wał