Łucja - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona! Do tej pory miałam ogromny problem z zamówieniem... Łucja Joanna - opinia (1) Do Pracowni Smaku wróciłam po bardzo długiej przerwie. Było bardzo dobrze i... Joanna liea - opinia (1) Z cateringu korzystam od miesiąca i jestem naprawdę zadowolona. Nie tylko... liea
Karina - opinia (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem jakości i smaku potraw .. cieszę się ze... Karina Kamil - opinia (1) Jak na chwilę obecną jestem pozytywnie zaskoczony. Posiłki są takie po... Kamil Michał - opinia (1) Korzystałem z cateringu "Pracownia Smaku" po raz pierwszy, i niejako pod... Michał Bogna - opinia (1) Z cateringu w Pracowni Smaku korzystamy z mężem od ponad 2 miesięcy - menu... Bogna M.K. - opinia (1) Korzystam z usług Pracowni Smaku od 4 miesiecy. Nie zmieniłabym cateringu na... M.K. PG - opinia (1) Korzystam z usług już kilka miesięcy, dostawy zawsze terminowe, jakość potraw... PG Paulina - opinia (2) Catering zamawiany na ostatni moment i to była najlepsza decyzja ! Bardzo... Paulina Julia - opinia (1) Zdecydowanie polecam, nie można się do niczego przyczepić. Wielkim plusem... Julia Marta - opinia (1) Przerobiłam wiele cateringów, ten zdecydowanie trzyma najwyższy poziom !... Marta Ania - opinia (1) Razem z mężem z wielką przyjemnością korzystamy z cateringu wegetariańskiego.... Ania Ania - opinia (1) Skorzystałam z oferty cateringu próbnego w promocyjnej cenie Black Friday i... Ania Joanna - opinia (1) Zdecydowanie najlepszy catering jaki jadłam. Obsługa i dostawa również na... Joanna Sylwia - opinia (1) Z cateringu korzystałam po raz pierwszy gdyż był on w cenie promocyjnej. Na... Sylwia Tomek - opinia (1) Bardzo dobre jedzenie i świetna obsługa :) Tomek Joanna - opinia (1) Przepyszne, pomysłowe potrawy, do tego wszystko podane naprawdę ładnie. W... Joanna Marcin (4) Zdecydowanie odradzam. Jedzenie jest dobre i różnorodne, ale obsługa i... Marcin Marzena - opinia (1) Mega pysznie, kolorowo. Posiłki zawsze na czas. Bardzo urozmaicone. Polecam.... Marzena