Bardzo polecam ;) ! (1) Bardzo smaczne jedzonko,wszystko starannie... Dagmara Ola Z - opinia (1) Wybrałam opcję diety normalnej 2300kcal, 5 posiłków. Dania urozmaicone,... Ola Z Najlepszy catering w trojmiescie! (1) Pracownia smaku to bezapelacyjnie najlepszy catering w trojmiescie!... Klaudia
Ola - opinia (1) Jedzenie pyszne, pięknie podane, przywiezione na umówioną godzinę. Wszyscy w... Ola Super dieta (1) Polecam wszystkim odchudzający się! Jedzonko bardzo dobre, zawsze świeże, a... Ika Magdalena - opinia (1) Niesamowicie smacznie i niezawodnie. Magdalena Świetna opcja na rodzinną domową uroczystość!! (1) Polecam gorąco ! Duży wybór, pyszne jedzenie. Dostawa na czas. Przygotowanie,... Joanna Polecam! (1) Smaczne, zróżnicowane posiłki, bardzo ładnie udekorowane przed podaniem :)... Małgorzata sprawnie, smacznie, kulturalnie, za rozsądne pieniądze (1) Zamówiliśmy catering z Pracowni Smaku na chrzciny organizowane w ogrodzie.... Agnieszka i Marcin Catering warty polecenia (1) Bardzo smaczne i urozmaicone dania, wysoki poziom oryginalności menu. Potrawy... Ola P. posiłki dietetyczne do polecenia z ręką na sercu (1) Z synem już od jakiegoś czau zastanawialiśmy się nad dietą . Ale jak tu... Kamila Polecam (1) Catering urodzinowy bardzo ułatwił organizację imprezy. Wszystko bardzo... Catering pudełkowy i świąteczny (2) Pracownia Smaku w kategorii diety pudełkowej spisuje się na każdym polu:... Anna Cz Catering wielkanocny. (1) Przepyszne, świeże dania, duże porcje, półmiski bardzo ładnie udekorowane.... Grażyna Catering na event branżowy (1) Pracownia Smaku spisała się na 6+ przy organizacji cateringu na nasz event... bemakor sp. z o.o Najlepsze pudełka w Trójmieście! (1) Jestem zachwycony Pracownią Smaku! Zdecydowanie najsmaczniejsza dieta... Misiek Smacznie i przystępnie (1) Bardzo miła obsługa jedzenie pyszne nawet mój 4 letni syn mi podjadał a... Kasia Polecam (1) Bardzo smaczne posiłki ( różnorodne, dobra jakość ,) , korzystałam dwukrotnie... Aleksandra Najlepsi w Gdańsku (1) Korzystanie z cateringu to najlepszy pomysl w mojej sytuacji, gdy nie mam za... IR Polecam (1) Pysznie, różnorodnie, zdrowo, zawsze świeże produkty. Przemiły kontakt z... Edyta