Polecam :) (1) Bardzo smaczne jedzenie, wygodne, zawsze na czas i zdrowe. Posiłki... Aleksandra opinia (1) Korzystałam z cateringu pracowni smaku 60 dni i jestem zadowolona. Jedzenie... Ania Gorąco polecam! (1) Gorąco polecam Pracownię Smaku! Jedzenie bardzo smaczne, urozmaicone, a sama... Paulina Wilkowska
Smacznie (1) Smacznie, Smacznie, Smacznie Grzegorz Ogromny plus (1) Przetestowałam kilkukrotnie różne trójmiejskie cateringi i zawsze coś było na... Magdalena Dieta "pudelkowa" (1) Niestety, jestem rozczarowana" albo po prostu za dużo oczekiwałam. Sernik "na... Monika polecam (1) Pysznie, zdrowo, oryginalnie Tomigdansk Pełne zadowolenie (1) Potrawy smaczne, urozmaicone menu. Dieta 1500 kcal opracowana w ten sposób,... JMJ Najlepsze jedzenie w Trójmieście! (1) Polecam "Pracownie Smaku" . Jedzenie jest pyszne ,zawsze świeże oraz... Dorota a mnie nie podoba się obsluga klienta (1) Pani z obsługi klienta zachowuje się mało profesjonalnie, mam wrażenie jakbym... Ewa Fajna opcja na zime, latem polowa koktajli jest zepsuta (2) Fajne zroznicowane jedzenie, smaczne. Od stycznia korzystam z tej formy... Anna 100% polecam, korzystam codziennie! (1) Jestem mamą sportowca i bardzo dużą uwagę przykładam do prawidłowego... Mama sportowca W ostatnim czasie jest gorzej. (2) Plus, że dowóz odbywa się po południu - kurier nie budzi Cię o 3 w nocy, jak... Klient polecam nawet wybrednym (1) Z tym cateringiem mogę być na diecie cały rok. Super. Andrea Catering komunijny (1) Chciałabym bardzo serdecznie podziękować za catering komunijny, wszystko jak... Kasia Catering komunijny (1) Chciałabym bardzo serdecznie podziękować za catering komunijny, wszystko jak... Kasia Super jedzonko! (1) Naprawde polecam!!!!!!zawsze świeże pyszne ,menu codziennie inne. Opis dan... Joanna Gorąco polecam!! (1) Z cateringu Pracowni Smaku korzystałam drugi raz. Za każdym razem jestem... Maria P. zdecydowanie polecam (1) Dietę zaczęła moja mama- w ciągu 2 miesięcy zjechała na wadze 13 kg :)... wybredna zadowolona Polecam (1) Bardzo smaczne i urozmaicone posilki, pieknie podane,, dostarczane na czas.... Anna