Świetne! (1) Jedzenie nie tylko wygląda apetycznie ale i jest bardzo smaczne! Dieta była... Roksi Najlepszy catering dietetyczny z jakim miałem do tej pory do czynienia! (1) Pracownia smaku to jeden z najlepszych, o ile nie najlepszy catering... Jakub jedzonko (1) Jestem bardzo zadowolona z cateringu. Smacznie, zdrowo i przede wszystkim... marzena
Polecam (1) Bardzo dobre jedzenie. Rożnorodne dania z duża ilością świeżych warzyw i... Ania ciekawe smaki (1) Urozmaicone dietetyczne menu, estetycznie zapakowane i jasno opisane. Z... agat super jedzenie (1) Obsługa fachowa i profesjonalna. Jestem zadowolona z "Pracowni Smaku".... Bozena super jedzenie (1) Obsługa fachowa i profesjonalna. Jestem zadowolona z "Pracowni Smaku".... Bozena Pyszny catering dietetyczny!! (1) Korzystam z cateringu Pracownia Smaku od kilku tygodni. Szczerze polecam!... Katarzyna Smacznie, zdrowo, profesjonalnie! (1) Posiłki nie tylko zbilansowane i bardzo smaczne, ale dostosowane do... Agata najlepszy catering (1) Naprawdę No1 a kilku już próbowałam. Ładnie zapakowane, opisane, dołączone... basia Rewelacyjny catering dietetyczny (1) Catering dietetyczny z Pracowni Smaku jest naprawdę warty polecenia. Potrawy... Pola Pysznie, zdrowo i wdać efekty :) (1) Jestem na diecie 1200 kcal od 10 dni i żałuję tylko, że Pracownię Smaku... Magda Świetny, profesjonalny katering ;) (1) Mimo, iż korzystałem z wielu kateringow na terenie trojmiasta to ta firma... Maciek POLECAM!!! (1) Zamówiłam pierwszą dietę 1500 kal na początek tylko na 10 dni, moje... Gosia Bardzo wygodna sprawa (1) Ze względu na mój charakter pracy i przesłanki medyczne do zrzucenia wagi,... Piotr Smacznie i na czas (1) Z usług korzystam, gdy jestem służbowo w Gdańsku i zastępuje mi warszawski... Grzegorz Filharmonia Futura (1) Pracownia Smaku proponuje usługi na najwyższym poziomie , niezmiernie cenimy... Katarzyna Świątek bardzo w porzadku, jestem zadowolona! (1) Nowa firma i takie dobre jedzenie! Obsługa na wysokim poziomie i menu także.... Gdynia Gdynia Smacznie! (1) Polecam Catering dietetyczny. Wypróbowałam dietę bez ryb próbnie na 10 dni i... Justyna