WARTO! (1) Korzystałam z cateringu Pracowni Smaku podczas mojego pobytu w Polsce w... Anna Rewelacja! (1) Moim zdaniem usługi oferowane przez firmę Pracownia Smaku to strzał w 10kę!!!... Tomasz :) (1) Polecam z czystym sumieniem.Bardzo smaczne i urozmaicone posiłki. Jest to... Iwona
Najlepsi! :) (2) Zdecydowanie polecam! Najlepsza firma cateringowa z jakiej korzystałam (a... Angelika Catering godny polecenia (1) Korzystałam z usług firmy Pracownia Smaku, zamawiając catering dla firmy na... Morex sp.zo.o Opinia (1) Wspaniała profesjonalna obsluga, roznorodne i niebanalne menu estetyka... Kinga Super (1) Polecam serdecznie, w 3 miesiące -7kg bez większego problemu. Marcin Mistrzostwo (2) Polecam Pracownia Smaku jako catering dietetyczny. Jestem na diecie medycznej... Marcin Catering personalny (2) Panowie dostawcy bardzo mili. Jedzenie świeże , różnorodne i zawsze na czas.... Dorota Rewelacja (1) Korzystamy wspólnie z mężem i jesteśmy bardzo zadowoleni. To dla nas ratunek,... Malwina Polecam catering (1) Jedzenie różnorodne, dostosowane do potrzeb klienta. Wszystkie posiłki... Michał Catering godny polecenia (1) Polecam wszystkim, którzy chcą zjeść zdrowo i nie za drogo. Dawid super (1) Smacznie urozmaicenie i zawsze w terminie, świeże produkty i fajne pomysły na... Maria Świetny catering, pyszne jedzenie i są efekty! (1) Jestem bardzo zadowolona - w dwa tygodnie zgubiłam 2,5kg na diecie 1500kcal.... M. POLECAM !!! (1) Polecam wszystkim którzy chcą zacząć zdrowo się odżywiać, lub po prostu nie... Justyna Przede wszystkim - świetny kontakt! :) (1) Najbardziej w Pracowni podoba mi się elastyczność. Porozumiewam się z Panią... futrzakowo.wordpress.com Rewelacja! (1) Chciałam uniknąć uczucia wzdęcia i się udało! Bałam się, że nie dostanę nic... Agata Polecam Pracownię smaku jako catering dietetyczny (1) Witam, Polecam Pracownię smaku jako catering dietetyczny, świetny wybór.... Dawid Catering dietetyczny (1) Super jedzenie bardzo polecam1 Beata Zadowolona klientka (1) Zadowolona klientka Smaczne posiłki, urozmaicone jedzenie, a co dla mnie... Katarzyna