Godni polecenia ! (1) Kiedy dowiedziałam się , że choruję na Hashimoto i lekarz poinformował mnie,... Dorota finger food (1) Zadowoleni! Polecają! ;) dorota WARTO! (1) Korzystałam z cateringu Pracowni Smaku podczas mojego pobytu w Polsce w... Anna
Rewelacja! (1) Moim zdaniem usługi oferowane przez firmę Pracownia Smaku to strzał w 10kę!!!... Tomasz :) (1) Polecam z czystym sumieniem.Bardzo smaczne i urozmaicone posiłki. Jest to... Iwona Najlepsi! :) (2) Zdecydowanie polecam! Najlepsza firma cateringowa z jakiej korzystałam (a... Angelika Catering godny polecenia (1) Korzystałam z usług firmy Pracownia Smaku, zamawiając catering dla firmy na... Morex sp.zo.o Opinia (1) Wspaniała profesjonalna obsluga, roznorodne i niebanalne menu estetyka... Kinga Super (1) Polecam serdecznie, w 3 miesiące -7kg bez większego problemu. Marcin Mistrzostwo (2) Polecam Pracownia Smaku jako catering dietetyczny. Jestem na diecie medycznej... Marcin Catering personalny (2) Panowie dostawcy bardzo mili. Jedzenie świeże , różnorodne i zawsze na czas.... Dorota Rewelacja (1) Korzystamy wspólnie z mężem i jesteśmy bardzo zadowoleni. To dla nas ratunek,... Malwina Polecam catering (1) Jedzenie różnorodne, dostosowane do potrzeb klienta. Wszystkie posiłki... Michał Catering godny polecenia (1) Polecam wszystkim, którzy chcą zjeść zdrowo i nie za drogo. Dawid super (1) Smacznie urozmaicenie i zawsze w terminie, świeże produkty i fajne pomysły na... Maria Świetny catering, pyszne jedzenie i są efekty! (1) Jestem bardzo zadowolona - w dwa tygodnie zgubiłam 2,5kg na diecie 1500kcal.... M. POLECAM !!! (1) Polecam wszystkim którzy chcą zacząć zdrowo się odżywiać, lub po prostu nie... Justyna Przede wszystkim - świetny kontakt! :) (1) Najbardziej w Pracowni podoba mi się elastyczność. Porozumiewam się z Panią... futrzakowo.wordpress.com Rewelacja! (1) Chciałam uniknąć uczucia wzdęcia i się udało! Bałam się, że nie dostanę nic... Agata Polecam Pracownię smaku jako catering dietetyczny (1) Witam, Polecam Pracownię smaku jako catering dietetyczny, świetny wybór.... Dawid