Najlepsza firma cateringowa w Gdańsku (1) Korzystałem z usług przez 3 miesiące. Po przetestowaniu kilku innych firm,... Pawel zdrowo i smaczniutko (1) Zaczęłam właśnie korzystać z cateringu dietetycznego z powodu konieczności... Dorota O. Bardzo dobry Catering dietetyczny! (1) Mogę z czystym sumieniem polecić Pracownię Smaku. Posiłki smaczne,... Justyna
Mieczysław Turzyński (1) Dania przygotowane na Święta Bożego Narodzenia bardzo smaczne, za wyjątkiem... Mieczysław Turzyński polecam w 100 % (1) solidna firma cateringowa, menu urozmaicone, świeże, ciekawe, zdrwoe, warto... fitka Smaczne jedzenie, doskonała obsługa (1) Posiłki bardzo smaczne i różnorodne. Widoczne składniki a nie na zasadzie... Kamila Polecam (1) Jeśli lubicie wykwintnie i dobrze zjeść (nawet na diecie) to śmiało można... Klientka Polecam! (1) Od jakiegoś czasu zamawiamy obiady do pracy. Po prostu rewelacja.. Smacznie,... Joanna Smaczne, nawet bardzo! (1) Polecam, korzystałam przez miesiąc z diety pudełkowej i jestem bardzo... Karolina Michał (1) Polecam. Świeżo, smacznie i zdrowo. Michał Polecamy (1) Różnorodnie, smacznie, pięknie podane- nawet z kwiatami jadalnymi!. Dostawa... Aga Polecam (1) Korzystałam z 3 dniowego próbnego cateringu. Wybrałam dietę 1500kcal i byłam... Helena jestem zadowolona (1) polecam ze względu na różnorodoność potraw i ciekway sposób podania (prawie... Monika Pyszne jedzenie w bardzo przystępnej cenie (1) Pyszne, różnorodne jedzenie. Jesteśmy na diecie od dwóch miesięcy i ani razu... Ela Catering dietetyczny (1) Potrawy bardzo zróżnicowane,smaczne i świeże, dowiezione zawsze na czas.... Jolanta Maria Polecam :) (1) Bardzo smaczne jedzenie, wygodne, zawsze na czas i zdrowe. Posiłki... Aleksandra opinia (1) Korzystałam z cateringu pracowni smaku 60 dni i jestem zadowolona. Jedzenie... Ania Gorąco polecam! (1) Gorąco polecam Pracownię Smaku! Jedzenie bardzo smaczne, urozmaicone, a sama... Paulina Wilkowska Smacznie (1) Smacznie, Smacznie, Smacznie Grzegorz Ogromny plus (1) Przetestowałam kilkukrotnie różne trójmiejskie cateringi i zawsze coś było na... Magdalena