Kpina (1) mam od nich telewizję i internet co chwilę awarie raz nie ma telewizji raz... Anna Pro Internet - Vectra (2) Czy ktoś słyszał żeby Vectra przejmowała Pro Internet ? Aga Dno (1) Niemal non stop awarie a przy zgłoszeniu umawiasz sie z serwisem na konkretną... Paweł
Telewizja kablowa (1) Korzystam z telewizji prointernet ok.7 lat i nie mam żadnych zastrzeżeń... KRZSZTOF INTERNET OK (1) Oby wszyscy operatorzy tak działali jarko Prędkość internetu skrętka (1) Na Orunii Górnej łącze symetryczne na skrętce 100MBit. Łącze super... Robert Internet - super!... Firma? Najgorsza! (2) Sama usługa, czyli internet - super! Łącze symetryczne, światłowód do domu,... Tomasz polecam ! (1) Używam tego Internetu juz od 4 lat i jestem bardzo zadowolona z usługi.Nie... Haibara super internet (1) Od 5 lat jestem użytkownikiem internetu którego dostawcą jest Pro-internet.... mieszkaniec Pierwoszyna 3 x NIE ! (1) Nie polecam nikomu kto rozważa współpracę z tym dostawcą. Wysoka awaryjność... Danuta Firma niepoważna (1) Niestety w mieszkaniu w którym mieszkałem byłem zmuszony korzystać z ich... Kamil Ada - opinia (1) Internet porazka. Cala niedziele bez internetu bo w pro nie ma nikogo kto by... Ada ... (1) Ogólnie usługi ok- przez czas trwania umowy nie miałem większych zastrzeżeń... Thnt Internet jest ok (1) Używam internetu od około 2 lat i muszę powiedzieć że, z roku na rok jest... Darecki Polecam (1) Korzystam z usług Pro-internet od zeszłego roku i jestem bardzo zadowolony.... Mieszkaniec Gdańska Nie korzystałam jeszcze z lepszego internetu (1) Na początku awarie zdarzały się trochę częściej niż u konkurencji. Od... Rusałka, Orunia Górna Tragiczna firma, UNIKAĆ ZA WSZELKĄ CENĘ (2) Tragiczna firma. Mam (nie)przyjemność korzystać z ich usług od pewnego czasu... Mieszkaniec dzielnicy Matemblewo MASAKRA (1) Za tą cenę jaką dajemy Internet powinien płynnie chodzić a telewizja się nie... Aga Pro internet - czy ktoś ma dziś problem z połączeniem 09.01.16? (1) Pro internet czy ktos ma dzis problem z polaczeniem misza Zadowolony klient od 2011r. (1) Jestem klientem Pro-Internet od 2011 roku w Kosakowie. Jak dla mnie nie ma... Piotrek