Bardzo polecam (1) Wszystko ok, zlecilem wykonanie strony internetowej, jest zadowolony, projekt... Sebastian Rozanski super kreacja (1) super kreacja, profesjonalna obsługa - nic dodać nic ująć :) MM Drukarnia Topq (1) Witam Jestem zadowolna z drukarni TopQ. Odwalają tam kawał dobrej roboty.... Małgorzata
Anka - opinia (1) Polecam - fachowy, kompetentny i bardzo kreatywny. Trzyma się wszystkich... Anka Solidność i kreatywność (1) Zlecilam tej firmie wykonanie logotypu firmy którą wraz z mężem zakładamy.... Ania&Marek dlugi czas oczekiwania (3) ceny calkiem niezle, ale wole doplacic pare zl i miec produkt na czas Klient z 3m Plakat i ulotki (1) Jestem bardzo zadowolona z pracy Pana Ryszarda. Zaprojektował mi piękny... Alicja Fajnie (1) Zamówiłam ulotki dla mojej drogerii, następnego dnia dostałam kilka... Ewa Klient - opinia (1) zdecydowanie polecam, pełen profesjonalizm i bardzo miła współpraca. Klient Mega fajnie! (1) Jestem bardzo zadowolony, zaprojektowali dla nas naprawę fajne plakaty z... Dajmos polecam (1) dziękuję Wam! wykonane przez Was logo dla mojej firmy spełnia swoją rolę w... właściciel Copywriterzy godni polecenia! (1) Po raz drugi korzystamy z usług firmy Efekt Motyla i po raz drugi cieszę się,... Marcin Kowalski, DeSmart potwierdzam są szybcy i dokładnii! (1) a przede wszystkim nie drodzy. Ewelina K. super! (1) polecam - kreatywny grafik, copywriter z polotem! mają fantazję a przede... Piotr najlepsza grafika w Trójmieście:) (1) indywidualnie, profesjonalnie, cierpliwie, nowatorsko, oryginalnie- to tylko... beata richert Na każdą kieszeń, (1) Zleciłam wykonanie loga i wizytówek dla mojej firmy. Mile się zaskoczyłam gdy... Aga POLECAM (1) Jestem ich klientem od kilku lat. Szczerze ich polecam bo znają się na... Mariusz K. Kreatywność i profesjonalizm (1) Miałem okazję korzystać z usług studia Kinal Art w związku z przygotowaniem... best fajnie (1) Miła obsługa, profesjonalne podejście, jestem zadowolony. Tooms POLECAM! (1) Polecam z czystym sumieniem! Pani Joanna bardzo sumienna, z dobrymi... Dorka Z