Owocni.pl - ocena (1) Nie polecam, firma wzięła pieniądze i od tamtej pory tylko schody. Grafik... Owocni.pl Marcin Matych - ocena (1) Rozpoczynając współpracę nie miałem szczególnych oczekiwań. Projekt bardzo... Marcin Matych Barbara Wąs - ocena (1) Jestem ogromnie zadowolona ze współpracy z Izabelą Brzezicką, która zajęła... Barbara Wąs
Pioter - ocena (1) Wszystko co dla nas wykonują jest najwyższej jakości i zawsze na czas. Polecamy Pioter Monika Schwertner - ocena (1) Z całym przekonaniem mogę polecić usługi Kamili (Kod Marki) i potwierdzić, że... Monika Schwertner Anna Natkańska - ocena (1) Kamila, dziękuję :) za Twoją empatię, życzliwość, wyrozumiałość, uważność,... Anna Natkańska Małgorzata - ocena (1) Hej Dziewczyny :) Strona jest Cudowna Nietypowa rekomendacja :) To co... Małgorzata PM - ocena (1) Od 4 lat niezmiennie u nich! PM Jakub - ocena (1) Sklep z lampami, prowadzą nam fejsa i insta. Super to działa. Jakub Sebastian Skarżyński - ocena (1) Chciałbym serdecznie podziękować panu Michałowi za stworzenie wyjątkowego... Sebastian Skarżyński Dorota Żamojta - ocena (1) Blue Alaskan - super projekty graficzne, z pomysłem i wyczuciem. Z pokazaniem... Dorota Żamojta Izabela Jarosińska - ocena (1) Chciałbym wyrazić ogromną wdzięczność dziewczynom za stworzenie mojej strony... Izabela Jarosińska Adrian - ocena (1) Miałem przyjemność współpracować z Owocnymi przy tworzeniu nowej strony... Adrian Monika Schwertner - ocena (1) Z całym przekonaniem mogę polecić usługi Kamili (Kod Marki) i potwierdzić, że... Monika Schwertner agabor - ocena (1) Bardzo profesjonalna firma, zawsze terminowo wywiązuje się ze swoich... agabor Maria - ocena (1) Profesjonalna firma, z inicjatywą, konkretna obsługa, elastyczne podejście.... Maria Luke - ocena (1) Micolaj and his team exceeded my expectations. I wholeheartedly recommend... Luke Lech W - ocena (1) Doskonała, kompleksowa obsługa eventów i projektów specjalnych np. guerilla... Lech W Łukasz - ocena (1) Profesjonalna obsługa, szybki i dobry kontakt, wysoka jakość projektów i... Łukasz Sylwia - ocena (1) Super pomysły, świetny kontakt, dobre ceny. Jesteśmy z nimi od 5 lat! Sylwia