Andrzej - opinia (1) Bardzo polecamy, korzystaliśmy z opcji oklejania balkonu. balkon oklejony... Andrzej Marcin - opinia (1) Polecam super obsługa i realizacja Marcin Marta - opinia (1) Bardzo udana współpraca. Kreatywność i otwartość na potrzeby klienta plus... Marta
Mariusz - opinia (2) Świetny projekt inicjatywny społecznej, bardzo przejrzysty, kreatywny i łatwy... Mariusz Adam - opinia (1) Idealnie zaprojektowane wizytówki i logo. Polecam! Adam Robert - opinia (1) Profesjonalnie wykonane projekty graficzne. Kreatywny grafik. Robert Olimpia Osowa Gdańsk - opinia (1) Zleciliśmy firmie Ponad rebranding loga klubu i wizualizacje projektów... Olimpia Osowa Gdańsk Karol - opinia (1) Korzystałem kilkukrotnie z pomocy tej firmy i gorąco polecam. Przyjazne i... Karol Rafał Gałkowski - Projektika - opinia (1) Michałowi zleciliśmy stworzenie całkowicie nowej identyfikacji wizualnej... Rafał Gałkowski - Projektika Wojtek - opinia (1) Pracujemy już ponad 2 lata. Dobre studio, godne zaufania. Wojtek Helena - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z projektu wykonanego dla naszej Spółki. Pani... Helena Anna - opinia (1) Zarówno kontakt jak i same grafiki na bardzo wysokim poziomie. Elastyczne... Anna Kamil - opinia (1) fromline to studio pełne pasji, zamówione przeze mnie grafiki były na... Kamil Karina - opinia (1) najlepsze wszechstronne studio graficzne! Karina Izabela - opinia (1) Jestem klientem, który z radością wraca po usługi Pracowni Meresiński.... Izabela Hania - opinia (1) Polecam współpracę z Michałem. Po pierwsze jest bardzo terminowy. Potrafi... Hania Ewa Banaś - opinia (1) Profesjonalna Firma. Wysoka kultura zawodowa. Znajomość nowych trendów w... Ewa Banaś Kazimierz - opinia (1) Polecam, jakość usług jak i kreatywność na świetnym poziomie. Kazimierz Barbara - opinia (1) Współpraca na wysokim poziomie. Wszystko szybko i sprawnie. Bardzo dobry... Barbara Aleksandra J - opinia (1) Dziękuję za piękny projekt logo. Wykonany w miłej atmosferze i w dogodnym... Aleksandra J