Mikołaj - ocena (1) Wszystko ok. Polecam. Mikołaj Tomasz - ocena (1) Polecam firmę ! Profesjonalne wykonanie loga. Tomasz Paweł - ocena (1) Tworzą dla nas grafiki fejsa oraz filmiki na tiktoka. Super współpraca od... Paweł
Anna Gożdzialska Med Media - ocena (1) Kilkukrotnie zamawiała wydruki w Esencji - zawsze terminowo i zgodnie z... Anna Gożdzialska Med Media Damian - ocena (1) Polecam współpracę, bardzo dobry kontakt , profesjonalne podejście do... Damian Anna - ocena (1) Ulotki, prezentacje multimedialne, grafiki do Facebooka i cokolwiek sobie... Anna Małgorzata - ocena (1) Współpraca trwa od 3 lat, jestem zadowolona. Małgorzata Barbara Wąs - ocena (1) Jestem ogromnie zadowolona ze współpracy z Izabelą Brzezicką, która zajęła... Barbara Wąs Dorota Lewandowska - ocena (1) Jestem dumna i szczęśliwa, że mam tak piękną stronę. Jest cała moja, jak... Dorota Lewandowska Dorota Lewandowska - ocena (1) Jestem dumna i szczęśliwa, że mam tak piękną stronę. Jest cała moja, jak... Dorota Lewandowska P.K. - ocena (1) Przede wszystkim zawsze dżast on tajm, no i kreatywnie P.K. Marta Młyńska - ocena (1) Współpraca z Waszym zespołem należy do jednych z najlepszych w moim życiu.... Marta Młyńska Marta Młyńska - ocena (1) Współpraca z Waszym zespołem należy do jednych z najlepszych w moim życiu.... Marta Młyńska Mariusz - ocena (1) Od wielu lat korzystamy z usług speców z Esencji. Robią dla nas kompleksowo... Mariusz Pixelia - ocena (1) Bardzo dziękuję za wykonanie za darmo rollupa do magazynu Szlachetnej Paczki... Pixelia Maria - ocena (1) Same pozytywne oceny mogę wystawić ekipie Esencji. Kalendarze w terminie... Maria Anna - ocena (1) Obsługują nas od wielu lat, zawsze na czas i zawsze kreatywnie. Polecamy! Anna Marta Velev - ocena (1) Jak dla mnie petarda!!!!!!!! Z czymkolwiek klient się zgłosi, są otwarci do... Marta Velev Sylwia - opinia (1) Obsługują nas od prawie 10 lat. Dbają o właściwy marketing, projekty... Sylwia Nurt.studio - opinia (1) Art&chips przygotowało logotyp oraz inne elementy identyfikacji wizualnej... Nurt.studio