Kamil M. - opinia (1) Świetnej jakości druki - katalogi, ulotki, wizytówki. Wszystko szybko i w... Kamil M. Łaszkiewicz Małgorzata - opinia (1) Owocni skradli Moje Serce !!! Jestem zachwycona Zamówiłam usługę tekstów na... Łaszkiewicz Małgorzata edyta sztandor - opinia (1) Bardzo ,,owocna,, współpraca :) Pan Maciej Wysocki zaangażowany w projekt -... edyta sztandor
Grzegorz B. - opinia (1) Gratuluję profesjonalizmu zarówno pod względem kreatywności jak i rozeznania... Grzegorz B. Nelli - opinia (1) bardzo polecam Anie i jej wyczucie artystyczne Nelli ATUT Biuro Rachunkowe - opinia (1) Perfekcja, pomysłowość, szybka realizacja zlecenia. Gorąco polecam współpracę... ATUT Biuro Rachunkowe pawel - opinia (1) Firma nie wywiązuje się ze zobowiązań. Od 2 mc od opłacenia FV nie podjęli... pawel Adam - opinia (1) Bardzo szybka i profesjonalna realizacja projektów graficznych. Adam Dorota - opinia (1) Profesjonanie i pięknie wykonane tablice graficzne. Polecam Panią Anię do... Dorota Antoni Koprowski - opinia (1) Wielokrotnie korzystałem z pomocy Pani Anny Kallas przy projektowaniu logo... Antoni Koprowski Ewa Jakóbczyk - opinia (1) Ciekawe pomysły ,dobre doradztwo i super kontakt Ewa Jakóbczyk Julita - opinia (1) Projekty Ani doskonale trafiają w oczekiwania klienta. Polecam serdecznie Julita Dorota - opinia (1) Z Anią współpracowałam najpierw na zasadach wolontarystycznych potem już... Dorota Piotr Daukszo - opinia (1) Szczerze polecam Fajne pomysły i udana współpraca nad doprowadzeniem ich do... Piotr Daukszo Ewa - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z projektów i współpracy. Pani Anna zaprojektowała... Ewa SpozyVczak - opinia (1) Najwyższe standardy, profesjonalne podejście, fachowa robota i najlepsze... SpozyVczak Marianna - opinia (1) Prowadzą dla nas dwa fanpejdże dla dwóch różnych działalności. Są w naszej... Marianna Marek P. - opinia (1) Bez żadnych zastrzeżeń, projekty wykonany w terminie i zgodnie z wytycznymi.... Marek P. Ewa - opinia (1) Pani Karolina to bardzo profesjonalna osoba z podejściem indywidualnym do... Ewa Agata - opinia (1) Bardzo polecam, korzystałam z opcji oklejenia balkonu.,balkon oklejony... Agata