Maria - ocena (1) Profesjonalna firma, z inicjatywą, konkretna obsługa, elastyczne podejście.... Maria Luke - ocena (1) Micolaj and his team exceeded my expectations. I wholeheartedly recommend... Luke Lech W - ocena (1) Doskonała, kompleksowa obsługa eventów i projektów specjalnych np. guerilla... Lech W
Łukasz - ocena (1) Profesjonalna obsługa, szybki i dobry kontakt, wysoka jakość projektów i... Łukasz Sylwia - ocena (1) Super pomysły, świetny kontakt, dobre ceny. Jesteśmy z nimi od 5 lat! Sylwia Sylwia - ocena (1) Super pomysły, świetny kontakt, dobre ceny. Jesteśmy z nimi od 5 lat! Sylwia Alicja - ocena (1) Polecam, najlepsza agencja w Gdyni Alicja MAQ - ocena (1) Polecam współpracę B2B ! MAQ pietia - ocena (1) Super jakość. Pozdrawiam Pana Mikołaja pietia Magda Moskal - ocena (1) Kod marki spowodował,że skrystalizował się mój pomysł na firmę I zbudowałam... Magda Moskal Monika Suchecka - ocena (1) Dziewczyny wykazały ogromne zrozumienie przy realizacji projektu, który ze... Monika Suchecka Gal - ocena (1) Odradzam!!! Zmarnowany szmat czasu i pieniądze. Kategoria IT a nie graficznie. Gal Joanna - ocena (1) Firma charakteryzująca się profesjonalizmem, kreatywnością i pozytywną... Joanna Izabela Jarosińska - ocena (1) Chciałbym wyrazić ogromną wdzięczność dziewczynom za stworzenie mojej strony... Izabela Jarosińska Anna Natkańska - ocena (1) Kamila, dziękuję :) za Twoją empatię, życzliwość, wyrozumiałość, uważność,... Anna Natkańska Magdalena - ocena (1) Indywidualne podejście do klienta, jestem bardzo zadowolona ze współpracy.... Magdalena Bartek (www.przyladekmarzen.pl) - ocena (1) Solidny, pomysłowy, konkretny. Współpraca przebiegała sprawnie według... Bartek (www.przyladekmarzen.pl) InSitu - ocena (1) B.dobry kontakt z pracownią. Opracowanie graficzne firmy wykonane na... InSitu Kamila - ocena (1) Świetna współpraca, ciekawe, oryginalne projekty. Polecam ! Kamila Agnieszka - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Agnieszka