Niesamowicie kreatywni i pozytywni ! (1) Dziękuję i polecam !! Aleksander R. ocena (1) Bardzo miła i sympatyczna obsługa . Serdecznie polecam ktoścośkomuśczemuś stworzenie strony www (1) wysoka jakość, pełen profesjonalizm i bardzo dobre podejście do klienta.... Marcin
Sprawnie, kreatywnie, rzetelnie (1) Współpracowaliśmy przy wielu projektach, w tym przy projekcie budowy strony... LO Voila - świetni graficy i programiści (1) Świetna współpraca, która zaowocowała nowym katalogiem reklamowym i stroną... Mateusz CUDne logo (1) wspaniała intuicja, świetne wykonanie grafiki, polecam, pełen profesjonalizm... EWA Wesele (1) Współpraca z firmą Pana Łukasza to czysta przyjemność. Wszystko jasne i... Monika polecam! (1) profesjonalizm w każdym calu Michał Polecam (1) Bardzo dobra współpraca.Kopalnia pomysłów .Serdecznie polecam Dorota Plakaty (1) Świetne plakaty warsztatów kreatywnych. Terminowa realizacja zamówienia.... L.R. Limm - Nazwa/claim/logo/teksty (1) Jeśli prowadzą Państwo własny biznes i chcą, aby Wasza firma wyglądała... Limm ogrody bardziej Krzysztof M Najlepsze treści! (1) Zleciłam Owocnym stworzenie folderu reklamowego, który rozsyłam do... Tereska Jestem bardzo zadowolony (1) Plan kampanii reklamowej, marketingu internetowego, organizacja eventu i... Krzysztof Kaminski Fantastic (1) I loved the caricature it was technically very well drawn and my girlfriend's... Bob Alexander Logotyp i Identyfikacja wizualna (1) Pan Tomasz zmienił wygląd mojej firmy o 180stopni. Cieszę się, że mogliśmy... Jan Akart Indywidualne podejście! (1) Miałem do wykonania pierwszy raz cięższy projekt, inne studia dały mi surowe... Paweł Mozolewski Logo (1) Perfekcyjne wykonanie logo, idealnie dopasowane do profilu firmy. Good joob Konrad Nowicki Michał, człowiek od grafiki (1) Zleciliśmy Michałowi zaprojektowanie "początków" naszej firmy, czyli... Marek Kwiczala Projekt wnętrza oraz identyfilavja (1) Witam! Z całego serca polecam Pracownia Meresiński. Oprócz tego, ze... IK Grafika do zawodow. (1) Współpracujemy z nimi już jakiś czas. Ostatnio realizowaliśmy razem zawody... Michał Baran