polecam (1) bardzo udana współpraca, projekty na najwyższym poziomie, mogę spokojnie polecić andrzej Profesjonalizm i pasja! (1) Tomek zrealizował logo do mojego projektu, które całkowicie spełniło moje... Asia Fantastyczny człowiek! (1) Z całego serca dziękujemy Panu Łukaszowi, że uświetnił nasze wesele swoją... Grzegorz
Mistrzostwo! (1) Korzystaliśmy z mężem z usług Pracowni Pana Łukasza na naszym weselu. Jeśli... Karolina OWOCNA WSPÓŁPRACA! (1) Polecam każdemu, kto planuje założyć świetną firmę! Nie wstydzę się pokazać... Anotnina LOGO (1) Polecamy współpracę, świetna firma z odpowiednimi osobami wykonującymi swoją... Kamila Profesjonalna obsługa klienta (1) Fenomenalne prezentacje, już nie muszę sie martwić o jakość wykonywanej... potpourri POLECAM!!! (1) Zlecaliśmy wykonanie strony i nie żałujemy! Teksty - idealnie dopasowane,... Agata Kreatywnie, sprawnie i do tego miło, tak trzymajcie (1) Polecamy współpracę, sprawny, otwarty i szybko reagujący na zadania zespół,... Joanna Polecam!!! (1) Fachowa i bardzo życzliwa obsługa klienta. Na pewno w przyszłości skorzystam... Krzysztof Przygotowanie brandingu dla start upu (1) Z czystym sumieniem mogę polecić współprace z Owocnymi.Na szczególne uznanie... Maciej Dobrodziej Zdecydowanie polecam!!! (1) P R O F E S J O N A L I Z M 1 0 0 % Tom Klim Profesjonalna obsługa (1) Współpraca ze studiem zawsze przebiegała bardzo profesjonalnie i sprawnie.... Anna W 100% polecamy! (1) Korzystaliśmy z usług Pana Łukasza podczas naszego wesela i było... Karolina i Artur SUPER! :) (1) Otwieram wraz z narzeczonym mały biznes. Chociaż dotychczas myślałam, że... ogarniala Polecam! (1) Współpraca z Panem Łukaszem była czysta przyjemnością :) zarowno goście jak i... Karolina GORĄCO POLECAM (1) Atrakcja na naszych poprawinach trafiona w 10. Goście i my bardzo zadowoleni.... Panna Młoda ze Szczecina Logo (1) Świetna firma, dobra obsługa, jedynie grafik mógł w piątek napisać, że mu... Gadgeet.pl Naprawdę owocna współpraca! (1) Szczerze polecam współpracę ze studiem Owocni.pl ze względu na: - nowoczesną,... Sylwia Chmielewska Dobra i "Owocna" współpraca. (1) Teksty w pierwszej fazie bardzo dobre, po poprawkach (poprawki zawarte w... Sebastian (Grafik w firmie Babys