POLECAM (1) Serdecznie polecam projekty tej firmy, Tworzyli dla mnie prezentację... Krzysztof Solidna firma (1) Jestem bardzo zadowolona z usług firmy. Zleciłam zrobienie ozdobnej okleiny... Gosia Partner godny polecenia (1) Studio graficzne Dedend jest partnerem godnym polecenia zarówno podczas pracy... Oskar Paradowski
Rewelacyjna współpraca - polecam (1) dedend idealnie trafił w nasze gusta dostarczając indetyfikację graficzną... William Dobra do kampanii wyborczych (1) Ceny jedne z najniższych na rynku (głównie dlatego, że firma oferuje projekt... Kandydat Szczerze polecam! Chłopaki mają smykałkę do tego co robią :) (1) To jest poprostu niewiarygodne jak szybko i z jaką determinacja można... Coolfly Polecam !!! (1) Szczerze polecam. Świetne pomysły, bardzo dobre wykonanie. Dobry kontakt. Kamila Super grafik (1) Szukałem wielu grafików do w sumie nietrudnych projektów, wielu życzyło sobie... Oliver Rewelacja !!! (1) Czy polecam? To mało powiedziane. Esencja zrobiła mi projekt i wydrukowała... Emi Graphic Design for MWStyling (1) Monika Wajda Fashion stylist/blogger- www.mwstyling.com New York City, NY... Monika Wajda Bardzo dobry designer polecamy każdemu (1) świetna współpraca, super ceny, stały kontakt, podczas realizacji logo i... biegamy3miasto daje 7 (1) Prawdziwy talent,polecam z każdej strony,kreatywny,solidny i... maja 10/10 (1) Studio MRs Design stworzyło identyfikację wizualną mojej działalności,... Paulina K. STRONA INTERNETOWA www.princessa.com.pl (1) Studio graficzne godne polecenia, bardzo profesjonalne i rzetelne podejście... Princessa.wedding Dobry fachowiec, wzorowa obsługa! (1) Miałem okazję skorzystać z usług Pana Marcina, super obsługa, fachowy gość... Klub SameJudo Absolutna rewelacja! (1) MRs Design realizowała dla mnie dwa zlecenia: wieczór panieński oraz... Justyna Marcinkowska Gorąco polecam! (1) Jakiś czas temu miałam przyjemność współpracować z Panem Tomaszem przy... Martyna - Bouduar Zachwycona (1) Bardzo mocno wszystkim polecam,MRS DESIGN stworzyło dla mnie pełną... Honorata Omijaj łukiem szerokim (2) Nierzetelna firma z aroganckim właścicielem, profesjonalność i Quart to dwa... Mieszkaniec trójmiasta POLECAM!!! (1) Z esencja wspolpracuje od dawna - nigdy mnie nie zawiedli! Rzeczy niemozliwe... Anna B