fantastyczna firma! (1) Firma godna polecenia! Wspaniala oferta, szybkie wykonanie uslugi i cena... zadowolona klientka O takiej obsłudze marzy każdy klient. (1) Jestem pozytywnie zaskoczona poziomem obsługi, wszystko zostało wykonane... Julita Lukasz - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony. Znajomy mi polecił i nie żałuję . szybko,... Lukasz
Mega! (1) Bardzo godna polecenia firma! Rzetelne podejście do klienta i fachowa pomoc!... Konrad Mazur Warto polecić (1) Serdecznie polecam firme ILEE. Współpraca układała się bardzo szybko i... Tom TAK (1) Profesjonalna obsługa i dogodne ceny Olos Extra (1) Bardzo dobry kontakt, wszystko dopięte i czas realizacji super szybki konrad Paweł Borny - opinia (1) Warte polecenia ! miło,szybko i dobrze zrobione ;) Paweł Borny Polecam ILEE :) (1) Biuro ILEE to wysoki poziom usług i profesjonalne podejście do klienta,... Ala ILEE na 6 (1) Zlecenie przyjęte od ręki. Rzetelna, dobrze wykonana i przede wszystkim w... Kacper Polecam (1) Szybko, profesjonalnie i za uczciwą cenę. Oby tak dalej! Jeżeli będzie taka... pigmejczyk ILLE - firma godna polecenia! (1) Polecam wszystkim biuro graficzno-projektowe ILLE. Świetna oferta, panowie... cartmann Szybko i tanio (1) Awaryjnie potrzebowałem zrobić ulotki i wizytówki więc skorzystałem z usługi... Wickers Grafilki i covery do Facebooka (1) Zlecamy Esencji wykonawstwo grafik wykorzystywanych na potrzeby... Magda POLECAM (1) Pełen profesjonalizm, przemiła obsługa, bardzo łatwo można się dogadać co do... zadowolona strona, wizytówki, googlei (1) Korzystam z pracy Esensji od kilku lat i jestem bardzo zadowolony. Strona... Adam Super! Polecam! (1) Zlecam regularnie przygotowanie projektów. Szybko, tanio i solidnie! Szczerze... Paweł Polecam (1) Rewelacyjna firma, wykonali szybko i profesjonalnie banery reklamowe na... Honorata Polecam 100% (1) Zlecenie zrealizowane o wiele wcześniej niż końcowy termin, bezkonkurencyjne... Łukasz Polecam (1) Jestem zadowolona ze współpracy. Banery który dla mnie wykonali jest widoczny... Pola