jestem zadowolona z usług (1) Bardzo dobrze wykonane gadzety reklamowe. Wszelkie nadruki nie schodzą szybko... Maja M. the best (1) co tu dużo pisać - the best of the best!!!!!! idol 6/6 (1) Jedyna firma zewnętrzna z jaką współpracujemy w zakresie grafiki reklamowej z... malik
identyfikacja (1) Wykonana identyfikacja wizualna firmy była na naprawdę wysokim poziomie.... A.Wójcik Po studencku! (1) Niesamowita pomoc przy projekcie studenckim. Pomysł, kreatywność i świeżość... Magdalena NZS UG bezapelacyjnie, bezkonkurencyjne, bezbłędnie (1) młody zespół, ciekawe podejście do tematu, świeże projekty i zawsze na czas.... jan & skład N A R E S Z C I E !!! (1) W końcu jest miejsce gdzie architekt może profesjonalnie wydrukować, projekt,... Misiek Nareszcie w Gdańsku (1) Super jakość, express realizacja no i najniższa cena. Wreszczie na rynku... endzinier Najlepszy punkt druku! (1) Firma została mi polecona przez znajomego i mile zaskoczyło mnie... T Polecam (1) Bardzo polecam WIDOQ. Współpraca układała się bardzo dobrze. Byłam bardzo... JBK Projekt szyldu reklamowego , wizytówki, ulotek (1) Witam jestem bardzo zadowolona z usług jakie oferuje firma p. Moniki , która... Beata Ulotki (2) Zamówiłam ulotki i nie mogłam odebrać ich osobiście, a były mi bardzo... Lucyna tylko pochwały (1) Super kreatywna ekipa, atmosfera przyjazna nadzwyczajnie JAKOŚĆ... Dahlberg Firma godna w 100% polecenia. (1) Jak widać już po ocenach firma jest godna polecenia. Po zamówienia artykułów... Nansen GORĄCO POLECAM (1) Dziękuję za miły kontakt i cierpliwość. O Państwa produktach i usługach mam... Magda rewelacyjna obsługa (1) Miałam dziś przyjemność korzystać z usług powyższego studia. Jestem... Kathy Polecam!!! (1) Witam,przypadkowo trafiłem do firmy Sprint 712 i jestem miło zaskoczony... Rafał Olborski Nie polecam. (2) Zleciłem wykonanie pieczątki wielokolorowej. W dniu, w którym złożyłem... Grzegorz Nie polecam (2) zleciłem wykonanie wizytówek, wizytówki zostały wykonane bardzo brzydko,... Piotr dobra firma (1) polecam, dobrze się współpracuje, projekty profesjonalne i z wyczuciem, polecam Marianna