Mistrz Kuba (1) Mistrz sztuki!!!! Sympatyczny koleś!!! Umie słuchać!!! po prostu bajka :) nko Udana współpraca (1) Realizacja, współpraca, wykonanie, kontakt oceniam naprawdę na 6. Udało się... piotr Pełen profesjonalizm i kreatywność (1) Bardzo udana współpraca i niezwykłe efekty. Gdybym miała określić jednym... KatarzynaB.
Profesjonalizm (1) Z usług Kanze korzystam regularnie, pełen profesjonalizm w podejściu do... paweb Udana współpraca (1) Polecam bardzo!! wszystko jak trzeba, na czas itp !! Spook Records polecam (1) realizowaliśmy razem kilka projektów i jestem mega zadowolony Star Bowling orunia górna Polecam Szymona! (1) Szymon to profesjonalista. Bardzo dobra współpraca i super wyczucie projektu.... Fitback Shop Pełna obsługa. (1) Od pół roku mamy podpisaną umowę z Esencją na obsługę graficzną, druk i... Maja Samorząd SWPS (1) Jako samorzad SWPS nawiazalismy z firma WIDOQ współprace na poczatku roku... Samorząd Swps Jakub Felczak (KN Integra) - opinia (1) Profesjonalizm, kreatywność, znajomość potrzeb to cechy które towarzyszyły... Jakub Felczak (KN Integra) Logotyp naprawdę świetny (1) Współpraca z firmą Widoq naprawdę się opłaciła. Logotyp przez nich wykonany... www.novis.edu.pl Polecam z całego serca. (1) Jestem bardzo zadowolony z usługi jaką wykonał dla mnie Pan Szymon. Super... Filip Super strona Internetowa :) (1) Jestem bardzo zadowolona z mojej nowej strony internetowej, wszystkim moim... Daria Z. Bardzo polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z usług jakie świadczy ta firma, szybka realizacja,... Aneta K. Wspaniałe projekty (1) Pan Sebastian zaproponował mi bardzo ciekawe projekty logo i wizytówek- są... Zosia Partner w rozwoju firmy. (1) Skorzystałem z usług firmy przy tworzeniu strony www.med-activ.pl. Polecam... Krzysztof Ciepliński bardzo profesjonalna usługa (1) Polecam firmę powerprezentacje.pl Przygotowali mi prezentacje powerpoint w... Arkadiusz W. ekspresowe tempo relalizacji (1) Globalbraf pomógł nam dostosować plakaty do nowych terminów eventu. Polecamy ! Rowerowa Gdynia zleciłem, zaprojektowali i wydrukowali (1) polecam wszystkim A.Kornacki Zdecydowanie polecam (1) Pan Sebastian wykonał dla mnie stronę www. Jest to osoba, profesjonalna,... Anna Możerowska