Pełen profesjonalizm (1) Miałam przyjemność pracować z Panią Martyną. Jest świetnym, terminowym,... Emila R Jacek - opinia (1) Esencja to agencja kompleksowa - od projektu po wykonanie. Z ich usług miałem... Jacek Profesjonalnie i niedrogo (1) Współpracowałyśmy przy projektach dotyczących regat SailBook Cup 2014 od... Aleksandra Warecka
identyfikacja wizualna (1) Polecam każdemu skorzystanie z usług tej firmy. Graficy bardzo profesjonalni,... Radomska Patrycja Polecam (1) Korzystam z uslug firmy Anny Kallas od dluzszego czasu I jestem bardzo... Wito polecam (1) Od roku regularnie korzystam z Anna Kallas Studio. Zleciłam wykonanie strony... JustynaS Polecam (1) Jestem zadowolony z współpracy. Jacek Graficzka na 5 (1) Wyrażam podziękowanie pani Annie za projektowane strony internetowej. Dzięki... Adrian Lipiński adwords (1) Co miesiac korzystam z promocji firmy przez adwords realizowana za pomoca... Roman niestety bardzo źle (1) Zależało mi na czasie, realizacja miała być na drugi dzień niestety mimo, że... gosia Full Serwis (1) Współpracuję z Esencją od początku jej powstania w 2011 roku. Wykonali dla... Radek Kwartalne zaopatrzenie (1) W odstępach comiesięcznych zamawaimy papier firmowy, koperty oraz druki... Jarosław Umowa stałej obsługi marketingowej (1) Nasz salon bielizny jest obsługiwany przez Esencję od ponad roku według umowy... arturr Komentarz Pozytywny (1) Zamówione ulotki doskonałe, oczekiwania spełnione w 100%. Polecam Jakub Są świetni! (1) Nasza restauracja ma umowę na obsługę marketingową w z Esencją od 4 miesięcy,... Pati Profesjonalnie, szybko i bez zastrzeżeń. (1) Korzystałem z usług Esencji w zakresie projektu oraz realizacji wizytowek -... Qba POLECAM! (1) Błyskawiczny i przemiły kontakt. Kreatywność, dopracowanie szczegółu i... www.facebook.com/tortowyzasciane wysoka jakość (1) Serdecznie polecam korzystanie z usług firmy, bardzo wysoka jakoś produktów... Magda Bogate projekty (1) Jestem bardzo zadowolony z usług Pana Piotra. Przyszedłem do niego bez... Szymon S. POLECAM WARTO SKORZYSTAĆ! (1) Firma godna polecenia. Realizacja zamówień bardzo szybka, obsługa przemiła,... ;)