Bardzo gorąco polecamy! (1) Pan Łukasz rysował dla nas karykatury gości na weselu. Jesteśmy bardzo... Aga i Krzysiek Powalający talent (1) Z całego serca polecam usługi Pana Łukasza -mistrza w tym co robi.... Anna Żukowska Bez zbędnego gadania, są nieźli! (1) Nie ma co się roztkliwiać, są dobrzy w tym co robią a robią przede wszystkim... Mariusz
Projekt kompletu materiałów reklamowych (1) Bardzo dziękuję za szybką pomoc, doradztwo oraz kreatywność w podejściu do... AVA Kreatywność, profesjonalizm i pełne zaangażowanie (1) Korzystam z usług AleaStudio od wielu lat. Zamówiłam kompleksową obsługę... Biuro Podróży Traveler, Jennifer Polecam (1) Zamówiłam projekt logo. Wszystko przebiegło sprawnie. Później potrzebowałam... Dorota Dziękujemy za projekt udanej strony. (1) Witam na prośbę Owocnych wystawiam im kompletnie wzorową opinię. Właśnie... Andrzej Polecam! (1) Bardzo dziękuję Pani Martynie za przygotowanie przepięknych zaproszeń Royal... Karola Kreatywność i profesjonalizm (1) Studio przygotowało dla mnie projekt strony internetowej oraz wizytówek. Cały... Natalia Świetna współpraca (1) Bardzo polecam! Pani Martyna po 25 latach kompletnie odświeżyła naszą... Karolina Grześkowiak Profesjonalność (1) Szybko,profesjonalne i zawsze na czas . Łukasz wyjatkowa firma w dzisiejszych czasach (1) zamówiłem wstepny projekt strony www i otrzymałem ciekawy pomysł, niezwykle... poczatkujacy przedsiebiorca Polecam (1) Profesjonalizm, wzięcie pod uwagę mojej wizji firmy, szybka realizacja, pomoc... Alicja projekt graficzny branding logo (1) Profesjonalne podejście do klienta oraz projektów zrobionych na zamówienie... KB Kreatywnie i profesjonalnie (1) Do studia Margo trafiliśmy z polecenia zaznajomionej firmy. Chodziło o... CAT-e Polecam :) (1) Dzięki Pani Martynie zrealizowaliśmy nasze pomysły na oprawę ślubną.... Aneta TDK Sp. z o.o. (1) Współpracujemy z firmą Adwe od ponad roku, właśnie zamknęliśmy kolejny... Paweł Z. pełen profesjonalizm (1) Zdecydowanie polecam usługi Pana Krzysztofa. Projekty na najwyższym poziomie,... Zbigniew Kuszyński Wspaniała współpraca! (1) Polecam studio graficzne MRs Design! Profesjonalizm, kreatywność, a Pani... Kosowska Karina Najlepsze studio graficzne w trojmiescie (1) Najlepsze studio graficzne z jakim miałam do czynienia.Najlepsze... monika